Esplanādē ZZ Čempionāta lielais fināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 28.maijā, Rīgā, Esplanādē, notiks ZZ Čempionāta lielais fināls. Tas sāksies plkst.11:30 ar 3000 skolēnu, pazīstamu sportistu, Ufo un Zelta Zivtiņas jauniešu svinīgu gājienu no Brīvības pieminekļa, informē Jauniešu organizācijas "Avantis" pārstāve Linda Igolniece.

Atjautīgākās klases tituls

Pasākumā par draudzīgākās, sportiskākās un atjautīgākās klases titulu sacentīsies bērni un jaunieši, kas 10 ZZ Čempionāta pusfinālos izkonkurējuši 40 000 skolēnu no visas Latvijas. Pēc gājiena visas dienas garumā līdz plkst.20 Esplanādē notiks sportiskas, jautras un muzikālas aktivitātes kā čempionāta dalībniekiem, tā arī to faniem, draugiem un ģimenēm. Piedalīties tiek aicināts ikviens!

ZZ Čempionāta dalībnieki un visi interesenti pasākuma laikā varēs iepazīties ar tādiem sporta veidiem kā regbijs, lakross, beisbols un florbols, būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās un jautrās stafetēs un cīnīties par vērtīgām balvām, kā arī iemācīties daudz jauna, piemēram, - kā pareizi sniegt pirmo palīdzību un izkāpt no otrādi apgāzušās automašīnas.

Koncerts un dejas

Uz lielās skatuves skatītājus un dalībniekus priecēs Lauris Reiniks, grupa "Astro’n’out", grupa "Satellites LV", Goran Gora un jaunie mūziķi "Strong Mint". Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Egons Reiters, DJ Gustavito, DJ Roberts Lejasmeijers, un savu DJošanas prasmi rādīs arī "Zelta Zivtiņas" Jana.

Šogad ZZ Čempionāts norisinājies fanu zīmē – tādēļ ar savu, īpaši Baltijas Karsējmeiteņu čempionātam gatavotu šovu visus sporta dienā atbalstīs un uzmundrinās karsējmeitenes no augstskolas "Turība". Deju grupa "Jam Crew" ir tikko atgriezusies no Baltijas deju batliem un rādīs savu jaunāko deju šovu par tēmu "Supervaroņi".

Paralēli ZZ Čempionātam norisināsies arī ZZ SMS Čempionāts, kurā ikviens varēs izmēģināt pirkstu veiklību un tikt pie ļoti vērtīgām balvām no LG – 55 collu 3D televizora, jaunākajiem viedtālruņiem, un 3D mājas kinozāles. Par uzvaru cīnīsies arī jaunieši, kas izrādījās veiklākie SMS Čempionāta pusfinālos visā Latvijā.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu