Līgošana "Rūdolfa Jāņos Cinevillā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT aicina līgot "Rūdolfa Jāņos Cinevillā", kur 23. un 24. jūnijā būs iespēja izjust gan tūkstošgadu tradīciju mistiku, gan ļauties mūsdienīgām izklaidēm kopā ar Latvijā populāriem mūziķiem.

„Jāņos mēs gribam būt kopā un svinēt, gan ievērojot Jāņu tradīcijas, lai tajās smeltos spēku, gan vienkārši dejot, dziedāt un priecāties. Ticējumi saka, ka Jāņos ir jābūt līksmiem un priecīgiem, lai smeltos pozitīvu enerģiju visam nākamā gada cēlienam. „Rūdolfa Jāņos Cinevillā” ikkatrs varēs atrast sev tīkamāko veidu, kā svinēt,” saka pasākuma režisors un producents Niks Volmārs.

Uz „Rūdolfa Jāņiem Cinevillā” noteikti līdzi jāņem jāņuzāļu klēpis, lai tās varētu ievīt Latvijas lielākajā Jāņu vainagā.[c/]

Visu dienu darbosies „Pola rotaļu laukums”, kurā mazie līgotāji mācīsies pīt vainadziņus un darbosies kopā ar „Pasaku nama” tēliem. Varēs grēkot kopā ar Liepājas tautas teātri izrādē „Trīnes grēki”, skatīties filmu „Rūdolfa mantojums”, ballēties „SWH Kultūras šķūnī” un piedalīties radio SWH tiešraidē, varēs iemēģināt roku amatnieku darbos un pierādīt savu meistarību „Aldara meistaru laukumā”, iejusties īsti latviskās tradīcijās Rūdolfa sētā.

Visas dienas un nakts garumā uz lielās „Latvijas Krājbankas” skatuves varēs līksmot kopā ar lustīgajām māsām Legzdiņām, Lauri Reiniku, grupu „Klaidonis” un Eviju Sloku, Nikolaju Puzikovu, jautro Uškānu ģimeni, grupām „Baltie lāči”, „Dzelzs vilks”, „Credo”, Normundu Rutuli un Slaveno Rīgas orķestri.

„Cinevillas” kino pilsētiņa līgotājus gaidīs jau 23.jūnijā no 12:00, līgotāju ērtībām tiks nodrošinātas plašas autostāvvietas un telšu pilsētiņa. Lielākā Jāņu vainaga tapšanu varēs vērot tiešraidēs kanālā LNT, bet „Rūdolfa Jāņu Cinevillā” skaistākos brīžus ierakstā redzēt kanālā LNT 24.jūnija vakarā.

Lai spētu izbaudīt visus lielfestivāla „Rūdolfa Jāņi Cinevillā” labumus, izdevniecība „Rīgas Viļņi” savos izdevumos publicēs gan pilnu pasākuma programmu, gan karti, kas noteikti noderēs arī pasākuma dienā.

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās visā Latvijā, biļetes cena šobrīd ir pieci lati, vēlāk cena tiks paaugstināta. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja pasākumā ir bez maksas. Sadarbībā ar „Pasažieru vilcienu” 23.jūnijā no Rīgas uz Tukumu kursēs arī īpašs Līgo dienas reiss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu