"Survival Kit 3" Baltajā Naktī aicina uz Sestdienas skolu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Laikmetīgās mākslas festivāls "Survival Kit 3" 10.septembrī aicina uz Sestdienas skolu! Jau no plkst.12 būs iespējams aplūkot 50 mākslinieku veikumu piecos Ģertrūdes ielas 32 stāvos.

Pašā dienvidū plkst. 15 sāks darboties modesTalka, kurā ikviens ir aicināts no apnikuša tērpa ar dizaineru palīdzību uzmeistarot jaunu. Pievakarē no plkst 18 apmeklētāji varēs klātienē vērot franču mākslinieka Leo Kvivro dzīvo sienas gleznojumu, kā arī uzzināt daudz vērtīga diskusijā "Runājošie portreti", kur savos nākotnes redzējumos dalīsies zinātnieks Mārci Auziņš, astrologs Ivo Puriņš, psihoterapeits Viesturs Rudzītis un sociālantropologs Roberts Ķīlis. Plkst. 18 sāksies arī īsfilmu programma "Apsēstība šodien - realitāte rīt?", ko veidojusi starptautiskā īsfilmu festivāla "2Annas" kuratore Līva Rubene. plkst. 21 modes skate Zālē.

"Survival Kit 3" notiek bijušajā skolas ēkā Ģertrūdes ielā 32 (ieeja no pagalma).

"Survival Kit 3" darba laiks 10. septembrī (Baltajā naktī) 12.00 - 01.00.

Ieeja "Survival Kit 3" Baltajā naktī bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu