«Svētki visām paaudzēm» Vērmanes dārzā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Visu paaudžu cilvēki sestdien, 9.jūnijā, no pulksten 12.00 līdz 16.00 tiek gaidīti Vērmanes dārzā, lai piedalītos bezmaksas radošajās darbnīcās, uzzinātu par desmit dažādām nevalstiskajām organizācijām un jautri un aktīvi pavadītu laiku visi kopā. Pasākuma mērķis uzsvērt ģimenes kā visas paaudzes apvienojošās vienības lomu un vērtību bērnu attīstībā un sabiedrības saliedētības veicināšanā.

Četru stundu garumā desmit teltīs un blakus tām varēs darināt rotas, filcēt, veidot maskas, krāsot sejas, veidot tautiskus zīmējumus un ornamentus, piedalīties polimērmāla modelēšanas un dekupāžas darbnīcās vai piedalīties foto un videodarbnīcās, ilustrēt pasakas, skatīties multfilmas bērniem, pieaugušajiem un ģimenēm, visa ģimene varēs piedalīties «Star team» deju spēlē vai mācīties slāvu tautas rokdarbus - «vicinanku» darbnīcā.

Nevajag baidīties no lietus, jo visas desmit organizācijas organizēs darbu teltīs un zem lietussargiem, lai iepazīstinātu ar savu darbību starpkultūru integrācijas jomā un aicinātu dalībniekus iesaistīties arī pašu nevalstisko organizāciju darbā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu