Pēc deviņu gadu darbības slēgs klubu «Essential» (174)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: essential.lv

Viena no Rīgas iecienītākajām atpūtas vietām - deju mūzikas klubs «Essential» (Skolas ielā 2) savā oficiālajā «Facebook» profilā publiskojis paziņojumu, ka pēc deviņu gadu darbības klubs «Essential» tiks slēgts. «Katram labam un veiksmīgam stāstam reiz pienāk beigas...» teikts paziņojumā.

Publicētā informācija liecina, ka 16.jūnijā klubs rīkos savu pēdējo pasākumu pēc gandrīz deviņu gadu darbības. Svinīgajā naktī uzstāsies visi rezidentdīdžeji, kuri šo gadu laikā spēlējuši mūziku.

Paziņojums

«Pēdējās divas nedēļas nogales Essītī sākas šonakt! Katram labam un veiksmīgam stāstam reiz pienāk beigas...» teikts paziņojumā. «16.jūnijā klubs Essential aicina uz savu pēdējo un noslēdzošo pasākumu pēc gandrīz 9 gadu darbības Rīgas naktsdzīvē!»

Klubā ir viesojušās daudzas pasaules spožākās zvaigznes visplašākajā deju mūzikas žanru amplitūdā -
Armin Van Buuren, Tiesto, Deep Dish, John Digweed, Above & Beyond, Markus Schulz, Derrick Carter, Axwell, Nic Fanciulli, Dave Seaman, John'00'Fleming, Busta Rhymes, ONYX, Kerri Chandler, Marshall Jeferson, Kenny Dope, Sandy Rivera, Bodyrox un daudzi, daudzi citi.

Komentāri (174)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu