Valmierā sākas gaisa balonu festivāls (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikgadējā gaisa balonu festivālā «Valmieras kauss 2012», kas notiks no 25. līdz 29.jūlijam, piedalīsies 15 gaisa balonu komandu, informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Tarbuna. Dalību apstiprinājušas gaisa balonu komandas ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas un Čehijas.

Pasākumā būs rīta un vakara lidojumi, un tie notiks virs Valmieras.

Piektdien, 27.jūlijā, plkst.22 notiks arī degļu šovs no Rīgas un Ausekļa ielas krustojuma līdz Dīvaliņa pļavām, kam sekos ikgadējā gaisa balonu nakts spīdēšana no plkst.23 līdz 23.30 Dīvaliņa pļavās.

Ikvienam festivāla dalībniekam būs iespēja arī piedalīties fotokonkursā un fotogrāfijās iemūžināt gaisa balonu lidojumus, degļu šovu vai balonu nakts spīdēšanu.

Festivālu organizē biedrība «Sporta klubs 99 gaisa baloni». Gaisa balonu festivāla ietvaros tiks īstenots arī Eiropas brīvprātīgā darba projekts, kurā septiņi jaunieši no Portugāles, Itālijas, Rumānijas un Gruzijas palīdzēs organizēt gaisa balonu sporta sacensības.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu