Video: Latvijā radīta pirmā šausmu trase «Psaiho.lv». (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radošā apvienība «PSAIHO.LV» izveidojusi Latvijā pirmo ekstremālo ekskursiju – šausmu trasi «PSAIHO.LV». Līdz šim šāda veida izklaides vietas pasaulē bijušas ļoti pieprasītas un populāras, un no šodienas tāda būs pieejama arī Latvijas iedzīvotājiem, vienā no bijušās rūpnīcas VEF ēkām. Jaunā trase ir paredzēta kā izklaides vieta gan jauniešiem, gan pieaugušajiem.

Latvijas pirmā šausmu trase izveidota trīs stāvos 1600 kvadrātmetru lielā platībā un atrodas bijušās VEF rūpnīcas telpās –

vēsturiskajā bumbu patvertnē Nr. 232.

Cīņu ar bailēm un adrenalīna piepildītus pārsteigumus apmeklētājiem būs iespējams izbaudīt, dodoties tumšās telpās, pagrabā, labirintos, sašaurinātās ejās, liftā, tumšās trepēs, kur mitinās dažādi tēli – mūmijas un zombiji. Tāpat spriedzi trasē uzturēs skeleti, zirnekļi, pļaujmašīna, zāģis u.tml. Trasē vienā grupā var doties 10 personas, un izklaides pasākums aizņems aptuveni stundu.

Ideja izveidot šausmu trasi «PSAIHO.LV» domubiedriem radusies, vairākus gadus jauniešiem veidojot piedzīvojumu nometnes, kurās gaidītākais pasākums jau kopš 2002.gada bijusi tieši «Šausmu trasīte». Tāpēc, vadoties pēc nometnēs pieredzētā un apkopojot arī citur pasaulē redzēto, idejas autori izlēmuši arī Latvijā izveidot šādu vietu.

"Biedētāji"
"Biedētāji" Foto: publicitātes

«Pēc neskaitāmiem lūgumiem no 2012. gada 19. oktobra bijušās VEF rūpnīcas telpās sāks darboties pastāvīgā šausmu trase Rīgā, VEFā «PSAIHO.LV»,» pastāstīja viens no idejas autoriem Edmunds Veizāns. Viņš atzīmēja, ka

galvenā baiļu trases būtība ir biedēšana un baidīšanās,

bet vienlaicīgi lai tā ir arī aizraujoša izklaide. «Mēs – biedējam, jūs – baidāties! Jo skaļāk, jo labāk, jo jautrāk visiem! Šis pasākums būs lielisks klases ekskursijai, darba kolektīvam, vecpuišu/vecmeitu ballītei, ģimenēm, adrenalīna cienītājiem. Vienkārši – reāls drosmes treniņš!»

Lai izveidotu šausmu trasi, «PSAIHO.LV» projektā ir ieguldījuši vairāk nekā 20 000 latu, turklāt ideju realizēt nebūtu izdevies bez Latvijas Hipotēku un zemes bankas atbalsta, kas līdzfinansēja projektu.

Video, kā jaunā izklaides vieta izskatās, varat aplūkot šeit:


DRĪZUMĀ ARĪ GAIDI TVNET REPORTĀŽU NO TRASES!

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu