Sestdien notiks Eirovīzijas nacionālās atlases fināls (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils Olimpiskajā centrā 28. februārī noskaidros Latvijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Turcijas pilsētā Stambulā.

Par iespēju pārstāvēt Latviju konkursa finālā Stambulā sacentīsies Laura Reinika dziesma "Ready" meiteņu grupas "4. elements" izpildījumā, Tomasa Kleina un Guntara Rača "Dziesma par laimi", ko izpildīs Liepājas rokmūziķu duets "Fomins un Kleins", Denisa Timčuka un Oļega Borošņeva dziesmu "Like a Star" konkursā dziedās Tatjana Timčuka, bet Daigas Rūtenbergas un Kristīnes Brokas dziesmu "Angel_s Song" dziedās Kristīne Broka un Santa Zapacka. Konkursā piedalīsies Jāņa Stībeļa dziesma "Fly Away With You" Aijas Vītoliņas izpildījumā, Mārtiņa Freimaņa dziesma "Not That Everyday Girl", ko dziedās realitātes šova "Talantu fabrika" uzvarētāja Chilli, Andra Kiviča dziesmu "Runaway" konkursā pārstāvēs grupa "Z-Scars". Nacionālās atlases finālā iekļuvusi arī Jāņa Gūžas un Valtera Sprūdža dziesma "We Share The Sun". To izpildīs Johnny Salamander un Meldra, bet grupa "C-Stones" piedāvās pašu komponētu dziesmu "All You Know". Vēl finālā Natālijas Rjuminas dziesmu "Let Me Go" izpildīs kolektīvs "Rain". Rezervistu sarakstā iekļautas trīs dziesmas - Jāņa Rubeņa, Nila Podnieka, Mārča Auziņa un Dāvida Kolberga dziesma "Disco Ice" grupas "Finally Switched On" izpildījumā, Elīnas Orubas un Sarmītes Jērānes dziesma "Hush" autoru un Šona Ani izpildījumā un Ivara Pētersona dziesma "Come With Me". Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā Latvijas pārstāvi starptautiskajā konkursā skatītāji izraudzīs telefonbalsojumā.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu