«Atbildības dienas» noslēguma koncerts (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kopš aprīļa sākuma norisinās labdarības akcija Atbildības diena, kurā ikviens tiek aicināts palīdzēt četrkājainajiem draugiem. Lai 27 Latvijas patversmēs dzīvojošie suņi un kaķi būtu paēduši un izārstēti, ik mēnesi vajadzīgi 27 000 Ls, kas nodrošinātu pārtiku un ārstēšanu mēneša garumā. Ikviens aicināts iesaistīties labdarības akcijā, būt kopā, ziedot un palīdzēt 27.aprīlī Atbildības dienas noslēguma pasākuma laikā t/c Spice. Noslēguma koncerts, kuru vadīs liels dzīvnieku mīļotājs Andris Freidenfelds, būs skatāms 21:00 Kanālā 2!

Dzīvnieki ir četrkājainie cilvēku draugi, kuri paši nespēj palūgt palīdzību, tāpēc cilvēkiem jāpievērš īpaša uzmanība, parūpējoties par labāku dzīvnieku nākotni Latvijā. Kopumā 27 Latvijas patversmēs ik gadu nonāk 11 000 suņu un kaķu, un viņiem var palīdzēt, piezvanot uz ziedojumu telefonu 90006388 (zvans 1 Ls). Tāpat iespējams palīdzēt tiešsaistē www.dzīvniekupolicija.lv, kas ir mājdzīvnieku atbalsta biedrība. Kopīgi saziedojot 27 000 Ls, būs iespējams nodrošināt patversmes iemītniekiem pārtiku un ārstēšanu mēneša garumā.

Piedalīsies dzīvnieku draugi

Foto: publicitātes

Sirsnīgi stāsti

Labdarības akcijas Atbildības diena noslēguma koncerta ietvaros gaidāmi īpaši sirsnīgi un aizkustinoši stāsti par Latvijas patversmju dzīvniekiem. Viens no tiem ir par Rudīti, kura tika atrasta vasarnīcu rajonā rudenī, kad bija tur pavadījusi vasaru kopā ar saimniekiem. Saimnieki pēc vasaras bija atgriezušies pilsētā, bet Rudīti atstāja vienu vasarnīcā. Otrs stāsts ir par Reksi, kurš saplosītām ausīm un kājām tika nogādāts patversmē, jo bija kļuvis par ielas bandas locekli un tika izmantots par ēsmu cīņas suņiem. Šie ir tikai daži stāsti, taču tādu vēl ir ļoti daudz. Kopā iespējams palīdzēt draudzīgajiem un uzticamajiem patversmes iemītniekiem, kuri ļoti gaida jaunas mājas un saimniekus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu