Grupa "Kartāga" prezentēs jaunu albuma "Zēns ar akmeni" versiju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nekomerciālās mūzikas aprindās pazīstamā grupa "Kartāga" Vecrīgas klubā "Depo" 26. janvārī prezentēs albumu "Zēns ar akmeni", BNS pavēstīja klubā.

1994. gadā dibinātā un daudz pieredzējusī grupa "Kartāga" 26. februārī prezentēs albuma "Zēns ar akmeni" CD ROM versiju. Jaunajā versijā albuma programma ir nedaudz saīsināta un tehniski uzlabots skanējums. Grupas kompaktdisks ir papildināts arī ar citiem grupas savulaik veiktiem ierakstiem, un tajā rodama arī 16 minūšu ilga koncertfilma, dziesmu teksti un grupas fotogrāfijas. Albumu sagatavoja grupa sadarbībā ar mūziķu apvienību "Tornis", bet to izdod ierakstu kompānija "Melo". Zināms, ka prezentācijas pasākumā albums būs iegādājams lētāk nekā tirdzniecības vietās, bet tie grupas fani, kas varēs uzrādīt savā īpašumā esošu kādu no grupas kasetēm, disku varēs iegādāties par puscenu – latu un 50 santīmniem. Prezentācijas koncertā klubā "Depo" līdzās gaviļniekiem uzstāsies arī grupas "Hospitāļu iela", "Voiceks Voiska", "Sirke", "Latvijas gāze" un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu