Edijs van Halens cīnās ar vēzi .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Roka ģitārists Edijs van Halens cīnās ar vēzi, teikts viņa vēstulē, kas ievietota viņa grupas "Van Halen" interneta lapā.

"Mani tieši pirms pavasara sākšanās izmeklēja trīs onkologi un trīs galvas un kakla ķirurgi medicīnas centrā "Cedars-Sinai", un sacīja, ka es esmu veselīgāks nekā jebkad agrāk un pārvaru vēzi," vēstulē raksta 46 gadus vecais mūziķis. "Ir grūti pateikt, kad tas notiks, bet man ir lielas iespējas tuvākajā laikā atbrīvoties no vēža." Jau pagājušajā gadā grupas interneta lapa vēstīja, ka van Halens ārstē mēles vēzi. Ģitārists ir kaislīgs smēķētājs un pašlaik ārstējas arī no alkoholisma. Nīderlandē dzimušais Edijs van Halens kopā ar savu vecāko brāli Aleksu, Maiklu Antoniju un Deividu Lī Rotu 1974.gadā izveidoja grupu "Van Halen", kuras 1978.gada disks "Van Halen" ASV tika pārdots vairāk nekā 10 miljonos eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu