Ceļvedis: balles, Jaungada galā koncerti, «Gada balva» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gluži vai kā iesildoties 2014. gada sagaidīšanai, jau tagad aktīvi Latvijas pilsētās tiek organizētas svētku balles un Jaungada galā koncerti. Ikgadējo krāšņo programmu sagatavojuši ir arī Latvijā iemīļoto teātru aktieri - t.sk. Valmieras teātris noskaidros gada izrādi un aktierus. Bet rokmūzikas cienītājiem jādodas uz krogu «Aptieka», kur tiks pasnigtas «Gada balvas» mūzikā.

PASĀKUMI UN BALLES

Ziemassvētku balle Livonijā

Foto: publicitātes

Vecgada balle «Paldies latiņam!»

28. decembrī plkst. 21.00 MRU klubā, Kr. Valdemāra ielā 13,. notiks pēdējā Cēsu balle par latiem – «Paldies latiņam!». Vakaru atklās grupa «Ārzemnieki» jeb Jorans un Niks. Viņi ir divi ar Latviju saistīti puiši, kuri sacerējuši atvadu dziesmu Latvijas nacionālajai naudas vienībai. Viņi ļoti trāpīgi un asprātīgi raksturo daudzu vietējo iedzīvotāju nostalģiju saistībā ar pašreizējās valūtas nomaiņu uz eiro. Balli spēlēs Ina un Ivo Aizgaļi, kas šogad TV šovā «Dziedošās ģimenes» ieguva godpilno otro vietu un klausītājus priecēs ar daudzām pazīstamām dziesmām. Ballē darbosies arī krodziņš Glendaloka.

Pasniedz kroga «Aptieka» «Gada balvas 2013»

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Daugavpilī notiek Jaungada skrējiens

Daugavpilī Vienības laukumā pie Ziemassvētku egles tiks dots starts tradicionālajam Jaungada skrējienam. Neskatoties uz to, ka ikgadējais Jaungada skrējiens parasti notiek 31. decembrī, šogad tas notiks dienu agrāk – 30. decembrī plkst. 12:00. Lēmums pārcelt skrējienu pieņemts tādēļ, ka daudzi pilsētnieki 31. decembrī no paša rīta jau gatavo svētku vakariņas un vienkārši nevar atrast laiku, lai piedalītos skrējienā.

KONCERTI

Spožie Jaungada galā koncerti ar LNSO, «Xylem Trio» un Andželu Braunu

Foto: publicitātes

«Mielavs un Pārcēlāji» starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu

Foto: publicitātes

Koncerts «Mocarts un Hendelis»

Rīgas Svētā Jāņa baznīcā plkst. 19:00 notiek festivāla «Eiropas Ziemassvētki» noslēguma koncerts. Piedalās Elīna Šimkus (soprāns), Sergejs Jēgers (kontrtenors), Rīgas Doma zēnu koris un kamerorķestris «Sinfonietta Rīga». Diriģents - Mārtiņš Klišāns.

Ērģeļmūzikas koncerts «Gadsimtu zvaigznājos»

Spēlē ērģelnieki Kristīne Adamaite, Larisa Bulava, Vita Kalnciema, Ligita Sneibe, Roberts Hansons, Aivars Kalējs.

Roberta Velsa Jaungada svinību lielkoncerts

Foto: publicitātes

Vecgada koncerts

30.decembrī plkst.18.00 koncertzālē «Baltais flīģelis» notiks Vecgada koncerts. Piedalās: dziedātājs Daumants Kalniņš, Latvijas Nacionālās operas solisti Evija Martinsone (soprāns) un Andris Ludvigs (tenors), Vidzemes kamerorķestris. Diriģents Andris Veismanis. Biļešu cenas: Ls 8 - Ls 15.

IZRĀDES

Gadumijas koncerts kopā ar Nacionālo teātri

Foto: publicitātes

Vecgada koncerts kūrmājā

Foto: publicitātes

Vecgada koncerts kūrmājā (epadomi.lv) from Dailes teatris on Vimeo.

«Dirty Deal Teatro» skatāma izrāde «Nobiedē mani!»

Foto: publicitātes

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu