Centrāltirgū notiks Lieldienu iešūpošana (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede / LETA

18.aprīlī Rīgas Centrāltirgū notiks Lieldienu iešūpošana, uz kuru īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem. Centrāltirgus pārstāvis Ivars Jakovels, pasākuma laikā Leļļu teātra aktrise un režisore Laila Kirmuška ar savu palīgu Lieldienu zaķi aicinās piedalīties radošajās aktivitātēs, savukārt sakņu paviljonā šefpavāra Havjera Garsijas vadībā notiks pankūku gatavošanas meistarklase un degustācija.

Nēģu laukumā Kirmuškas un Lieldienu zaķa vadībā no plkst. 11 līdz 15 ikviens varēs iesaistīties Lieldienu zaķu gatavošanā, olu krāsošanā, lielformāta olu apgleznošanā, kā arī mazākie Centrāltirgus apmeklētāji varēs ļauties seju apgleznošanai, lai pārtaptu par Lieldienu zaķa radiniekiem.

Visu pasākuma laiku Nēģu laukumā būs iespēja spēlēt lielformāta vides spēles, piedalīties olu ripināšanas sacensībās, savukārt trušu aplociņā tuvāk iepazīt Lieldienu zaķa radiniekus - trušus.

Savukārt sakņu paviljonā, raidījuma «Garšīgi dzīvojam» virtuvē, no plkst.11 līdz 15 notiks pankūku meistardarbnīca kopā ar šefpavāru Havjeru Garsiju. Turpat notiks aklā degustācija - gardākā biezpiena noteikšana, kā arī kopīgi tiks veidots Rīgas Centrāltirgus «Gardēžu klubs», iesniedzot katram savu Lieldienu svētku mielasta recepti.

Šo pasākumu apmeklējums būs bez maksas.

«Vēlamies, lai ikdiena, kuru nereti pavada steiga un daudzie pienākumi, ik pa laikam mijas ar svētkiem, kad mūsu apmeklētāji nesteidzīgi var baudīt iepirkšanos, bērniem ir iespēja iesaistīties radošās aktivitātēs un ģimenēm kopā pavadītais laiks ir aizraujošs un piepildīts. Esam parūpējušies, lai mūsu apmeklētāji Lieldienās sajustu īpašu svētku atmosfēru un šefpavāra meistarklasē uzzinātu arī ko jaunu, kā bagātināt ģimenes ikdienas un svētku mielastu,» pauž Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Svētku laikā - 17.aprīlī, 18.aprīlī un 19.aprīlī - Centrāltirgū notiks arī Lieldienu tirdziņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu