«Rīga 2014» saņem dāvanā unikālu ERGO pasākumu apdrošināšanas polisi (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sniedzot atbalstu šī gada nozīmīgākajiem Eiropas kultūras notikumiem Latvijā, ERGO kā oficiālais «Rīga 2014» apdrošināšanas partneris dāvina apdrošināšanu 1 000 000 eiro vērtībā lielākajiem svētku programmas pasākumiem, informē nodibinājuma «Rīga 2014» sabiedrisko attiecību programmas vadītājs Mārtiņš Drēģeris.

Šis ir unikāls un viens no lielākajiem pasākumu apdrošināšanas līgumiem kultūras notikumu vēsturē Latvijā un vērienīgākais pasākumu apmeklētāju un dalībnieku skaita ziņā. Plānots, ka apdrošinātos pasākumus kopumā varētu apmeklēt vairāki simti tūkstoši cilvēku. Pirmo reizi šāda mēroga kultūras pasākumi tiek apdrošināti vienkopus, vienā polisē ietverot tik plašu notikumu klāstu visa gada garumā – dažādas izstādes un koncertus, festivālus, maratonu un citus pasākumus.

«RĪGA 2014

svētku programmas pasākumu apdrošināšana īpaši izstrādāta kā dāvana Rīgai

– Eiropas kultūras galvaspilsētai, jo arī daudzas no 2014. gadā plānotajām aktivitātēm un tajās izmantotie objekti ir unikāli. Lielākā daļa iespaidīgo notikumu vēl tikai priekšā – piemēram, Pasaules koru olimpiāde, Born in Riga projekts, kas pulcēs Latvijā dzimušās zvaigznes, kuras nes mūsu valsts vārdu visā pasaulē, kā arī Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšana, kas pievērsīs Latvijai plašu uzmanību. Mēs esam lepni par ERGO uzticēto atbildību. Šī ir brīnišķīga iespēja mums visiem gūt jaunu pieredzi un iespaidus. Latvija pierāda, ka ir cienīga rīkot svētkus visai Eiropai. Mums, ERGO, ir iespēja īstenot pasaules līmeņa pieredzi Latvijas apdrošināšanas nozarē. Savukārt ikvienam Latvijas iedzīvotājam šis gads ir laiks satriecošiem kultūras piedzīvojumiem un jaunai garīgai labsajūtai,» stāsta Ingrīda Ķirse, ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.

«Rīga 2014» pasākumu organizatoru civiltiesiskā atbildība ar paplašinātu risku segumu ietver arī nozīmīgus organizatoru rīcībā nodotos svētku objektus un tā kopumā apdrošināta 1 000 000 eiro vērtībā. Papildus tam organizatoru atbildība tiks apdrošināta arī attiecībā uz Eiropas kultūras galvaspilsētas gada izstāžu eksponātiem, dažādām vides instalācijām un īpašiem objektiem, kas ir unikāli, vērtīgi un uz Rīgu tiek gādāti no dažādām pasaules valstīm.

«Eiropas kultūras galvaspilsētas gads ir būtisks notikums visai Latvijai, un to aptaujā apliecinājuši arī 78% Latvijas iedzīvotāju. Jau tagad Rīga 2014 pasākumos redzam, ka tos apmeklē daudz vairāk cilvēku nekā iepriekš lēsts. Tāpēc ERGO dāvātā apdrošināšana mums ir nozīmīgs atbalsts, lai ikviens apmeklētājs varētu droši izbaudīt šo unikālo notikumu un lai mēs varētu būt lepni, ka Eiropas kultūras galvaspilsētas gads Rīgā organizēts visaugstākajā līmenī visos aspektos. Apdrošināšana ir papildu garants pārliecībai, ka viss izdosies, kā plānots,» norāda nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle.

Tuvākie nozīmīgākie pasākumi, par kuriem jau šobrīd ir paaugstināta interese ir Stūra Mājas ekspozīcijas atklāšana. Iespēju bez raizēm uzņemt apmeklētājus Stūra mājā un piedāvāt emocionāli un materiāli vērtīgās ekspozīcijas apskatei nodrošina «Rīga 2014» oficiālais apdrošinātājs ERGO.

Turklāt Nordea Rīgas maratonā ERGO pirmo reizi piedāvās arī drošu velo novietni, kurā glabāšanā atstātie velosipēdi tiks uzraudzīti un apdrošināti. Tā darbosies arī citos lielākajos Eiropas kultūras galvaspilsētas gadam veltītajos pasākumos Rīgā.

riga2014.org

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu