Vai esi kādreiz devies uz randiņu ar pilsētu? Tas noteikti ir tā vērts!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aktīvs dzīvesveids, jaunu vietu un pilsētu iepazīšana, jaunu kontaktu dibināšana un pozitīvu emociju gūšana, tas viss tika pieredzēts un izdzīvots 31.maijā, uzņēmuma «Score4Life» (www.activitydate.com) gala pasākumā Rīgā.

Pozitīvas emocijas smelties bija ieradušies gan ārvalstu, gan pašmāju viesi. Sākot ar golfa laukuma iekarošanu un beidzot ar gardām vakariņām, aizrautīgām sarunām un neremdināmām dejām, pasākuma dalībnieki iepazina Rīgu un viens otru, kas arī ir uzņēmuma «Score4Life» pamatmērķis.

2014.gada martā interneta lietotāju pulkam, aktīva dzīvesveida cienītājiem un interesentiem tika atklāta jauna mājas lapa «ActivityDate», kas tiek pozicionēta kā iepazīšanās portāls jaunā līmenī.

Kā portālu raksturo pats uzņēmuma īpašnieks, zviedru uzņēmējs Claes Settergren: «ActivityDate - tas ir jauns iepazīšanās veids». Tas ir portāls, kas veicina cilvēkus satikties brīvā vidē, dažādu aktivitāšu laikā, tā piemēram, sportojot, dejojot, ceļojot, dodoties ekskursijās vai nododoties citām kultūras aktivitātēm. ActivityDate apvieno cilvēkus ar aktīvu dzīvesveidu un vienotām interesēm. Tā mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus un iedrošināt cilvēkus būt liberāliem, atvērtiem un godprātīgiem vienam pret otru.

Pirmās gala vakariņas, tika atzīmētas 31.maijā Rīgā - restorānā «Bibliotēka Nr.1». Priecējot gandrīz 130 viesus, vakars tika atklāts ar romantisku smilšu kino stāstu, vēlāk viesus pārsteidza bārmeņa šovs. Taču vakara kulminācija, protams, bija šarmantās dziedātājas Samantas Tīnas uzstāšanās. Vakara vadītāju lomās bija iejutušies Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova, kuru šarms un humors vakaram piešķīra īpašu noskaņu.

Ja arī Jūs vēlaties ļauties emocijām un izdzīvot ko citādu, apmeklējiet mūsu mājas lapu

Esiet viens no avantūristiem, kas jau 14.jūnijā dosies uz randiņu ar Oslo! Uz tikšanos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu