Ikgadējās «Dzīres» Kuldīgā ir sākušās! (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No šodienas līdz 20.jūlijam Kuldīgā norisināsies pilsētas festivāls «Dzīres Kuldīgā» ar kuldīdznieku veidotiem oriģināliem, netradicionāliem un atraktīviem pasākumiem un īpaši veidotām koncertizrādēm

Piektdien, 18.jūlijā, Kuldīgas Pilsētas laukumā notiks ceturtā «Kurzemes Radio» organizētā karaoke, kas sāksies plkst. 23:00 un turpināsies līdz trijiem naktī. Dalībniekiem iespēja ne tikai atrādīt savas dziedātāja spējas, bet arī saņemt noderīgas balvas no karaoke atbalstītājiem. «Kurzemes Radio» karaoke kopā ar radio ētera personībām - DJ Docentu, Māri Dadzi un Lauru Volkonovsku.

«Kurzemes Radio» karaoke ir guvusi dalībnieku atsaucību iepriekšējos gadus, tādēļ arī šogad, svētku festivāla «Dzīres Kuldīgā 2014» laikā, norisinās karaoke pasākums. Karaoke sākums stundu pirms pusnakts, taču nav paredzams precīzs laiks, kad tā beigsies, jo dziedātgribētāju skaits ir liels, kas strauji aug ar katru gadu. Nereti kāds netiek uz skatuves laika trūkuma dēļ. Karaoke organizatori aicina ikvienu, kuram ir vēlme piedalīties, jau laikus, pasākuma sākumā pieteikt savu dalību.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, pasākuma vadītāji ir «Kurzemes Radio» ētera personības - DJ Docents, Māris Dadzis un jauniešu ziņu veidotāja un raidījuma «Bumerangs» vadītāja Laura Volkonovska. Vadītāji palīdz, atbalsta un uzmundrina karaoke dalībniekus.

«Kurzemes Radio» karaoke aicināti piedalīties visi karaoke entuziasti. Tie, kuri vēlas dziedāt un sajusties uz mirkli kā īsti skatuves mākslinieki, un arī tie, kuri vēlas dejot līdz pirmajiem saules stariem. Aicināti arī atbalstītāji, kuri ir gatavi uzmundrināt draugus un citus karaoke dalībniekus. Skanot pazīstamām un tautā iemīļotām melodijām, «Kurzemes Radio» karaoke laikā ir iespēja atpūsties kopā ar pārējiem pilsētas svētku festivāla viesiem.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu