Ceļvedis: Dzīres, kori, pilsētsvētki, Cēsis un blūzs (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Heijā, jūlijs matos! Vasara ir pilnbriedā un laiks ballēties beidzot ārā! Šī nedēļas nogale ir ļoti daudzveidīga un un notikumiem bagāta ar pasākumiem ārpus lielajām Latvijas pilsētām, tāpēc kravā vien somas, telti plecos un dodies virzienā, kur dzīvesprieks dzirksteļos!

PILSĒTSVĒTKI UN PASĀKUMI

Balvu pilsētas svētki

Foto: publicitātes

Ikgadējās «Dzīres» Kuldīgā

Foto: publicitātes

Papīra objektu festivāla noslēgums: Kartona svētki «Cardboardia»

Foto: publicitātes

«Ziemaļblāzmas» parkā notiks pasākums bērniem

Foto: publicitātes

KONCERTI UN FESTIVĀLI

Iļģu koncerts Jelgavā

Foto: Ēriks Gailis/TVNET

Mākslas festivāla «Cēsis» koncerti

Ineses Galantes solokoncerts piektdien, 18.07., 20:00 Cēsu Sv. Jāņa baznīcā

Foto: LETA

Dziesmu un romanču vakars sestdien, 19.07., 17:00 Cēsu Meža skolā

Foto: publicitātes

«Instrumenti» koncertšovs sestdien, 19.07., 22:00 Cēsu pils parka estrādē

Foto: TVNET

Pasaules koru olimpiādes Noslēguma ceremonija

Foto: LETA

Liepājā notiks brīvdabas blūza mūzikas koncerts

Piektdien, 18.jūlijā, plkst.22 Liepājā uz «Gypsy Camp» brīvdabas skatuves notiks blūza mūzikas koncerts ar «Mitrohin's Master Band» un «Ainars Pūpols & Pi Blues» piedalīšanos. Šis būs viens no retajiem Pūpola koncertiem Latvijā šovasar un pirmais koncerts Liepājā pēc vairāk nekā gada pauzes. «Ainars Pūpols & Pi Blues» atskaņos koncertprogrammu «Pieskaries man». «Gypsy Camp» atrodas viesnīcas «Fontaine Royal» pagalmā Stūrmaņu ielā 1, ieeja no Friča Brīvzemnieka ielas.

«Hamletā» uzstāsies džeza pianists Markuss Gotslišs

19. jūlijā klubā «Hamlets» (Jāņa sēta 5, II stāvā) uzstāsies pazīstamais austriešu džeza mūzikas pianists Markuss Gotslišs (Markus Gottschlich). Mūziķis uzstāsies kopā ar Andri Grunti (kontrabass) un Arti Orubu (sitamie instrumenti). Biļetes varēs iegādāties visās Biļešu servisa kasēs, kā arī «Hamletā» stundu pirms pasākuma.

Salacgrīvā notiek festivāls «Positivus»

No piektdienas līdz svētdienai, l20.jūlijam, notiks festivāls «Positivus» Salacgrīvā.

Festivālā uzstāsies «Kraftwerk», «Bastille», Ellija Goldinga, «The Kooks», «The 1975», «Daughter», Laura Mvula, «Junip», «Temples», «Of Montral», «MØ», «You me at six», «Kid Karate», «Birth of joy», «King Charles», «Pompeya», «FM Belfast», «Elbow», Anna Kelvi, «Future Islands», «AlunaGeorge», Čets Feikers, «NONONO», kā arī «And so I watch you from afar», «The Horrors», «A-Trak», «Just Blaze», «Tricky» un saksofonists Faro Sanderss ar grupu, kā arī Džastina Lī Brauna ar «Latvian Blues band».

Uz «Palladium» skatuves uzstāsies Tallinas mūzikas nedēļas mākslinieki - «Wilhelm», «Sillamaa Trad.Attack!», Martens Kuningass, Argo Valss, «Three Leg Dog» un Kali Brīss.

Uz «Positivus» festivāla «Dabas skatuves» uzstāsies grupa «Sūdi», apvienība «100 baltas dvēseles» un citi pašmāju mūziķi, kā arī notiks interaktīvi improvizācijas un komēdiju šovi, deju priekšnesumi, teātra izrāde un literātu lasījumi.

«Positivus» skatuvju «I Love You» un «Palladium» programmu šogad papildinās britu mūzikas grupa «Sons Of Noel And Adrian», igauņu «Frankie Animal» un «Tallinn Daggers», lietuviešu «Freaks On Floor» un «Garbanotas Baristas», baltkrievu mākslinieki «Super Besse», «K.Remonts», «The Sound Poets», «Audience Killers», «Rīgas Modes», «Pikaso», «Manta», «The Velvet Supernova» u.c.

«Positivus» festivālā šovasar sesto gadu pēc kārtas darbosies «Red Bull Music Academy» skatuve, uz kuras kāps «Nick Hook» no ASV, «Full Crate&Mar» no Nīderlandes, «Rebeka» no Polijas, «Napo» no Lietuvas un daudzi citi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu