Notiks trešā Pasaules koru olimpiādes apbalvošanas ceremonija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Šajā nedēļas nogalē noslēdzas astotā Pasaules koru olimpiāde. 18. un 19. jūlijā tiks noskaidroti šīs olimpiādes otrās nedēļas čempioni un medaļu ieguvēji, notiks divi Čempionu koncerti, kā arī svinīga un krāšņa noslēguma ceremonija.

Piektdien, 18. jūlijā, joprojām turpināsies Pasaules koru olimpiādes meistarklases, kurās interesenti varēs tikties gan ar «The King’s Singers» vokālajiem meistariem, gan diriģentu Robertu Sundu (Robert Sund, Zviedrija), diriģentu un komponistu Kristiānu Grasesu (Cristian Grases, Venecuēla), kā arī Kirbiju Šovu (Kirby Shaw), kurš vēstīs par dziedāšanas spēku un muzicēšanu sava prieka pēc.

Tāpat piektdien vēl varēs izbaudīt pasaules kordziedāšanas svētku klātbūtni Rīgā sešos draudzības koncertos uz četrām brīvdabas skatuvēm – kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014», Vērmanes dārzā, «Origo Summer Stage» un LU Botāniskajā dārzā. Rīgas klausītājus priecēs kori no Ķīnas, Krievijas, Armēnijas, Baltkrievijas, Rumānijas, Latvijas, Norvēģijas, ASV un citām valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu