Liepājas pludmalē notiks Vecmeitu un vecpuišu karnevāls (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 19.jūlijā, plkst.23 Liepājas pludmalē notiks Vecmeitu un vecpuišu karnevāls, kurā aicināti piedalīties gan tie, kuriem šovasar gaidāmas kāzas, gan arī tie, kuri vēlreiz vēlas atcerēties un izbaudīt sajūtu, ko sniedz izklaide ballītē kopā ar draugiem.

«Liepāja ir kļuvusi par tik populāru vecmeitu un vecpuišu ballīšu svinētāju galamērķi, ka to varētu jau saukt par šo pasākumu neoficiālo galvaspilsētu. Un ne velti - tādu brīvības sajūtu, kādu sniedz plašais Liepājas liedags un jūra, iespējams, nevar izbaudīt nekur citur, līdz ar to Liepājas pludmale ir ļoti piemērota pēdējai ballītei pirms iestūrēšanas laulības ostā,» stāsta «Red Sun Buffet» īpašnieks Mareks Alberts un aicina visus, kuriem tuvojas brīnišķīgais kāzu laiks, nosvinēt savu vecmeitu vai vecpuišu ballīti skaistajā Liepājas pludmalē.

Vecmeitu un vecpuišu karnevāla laikā Liepājas pludmales «bufetē» puišu starpā

tiks meklēts labākās vēdera presītes īpašnieks, bet meitenes sacentīsies par garāko kāju īpašnieces titulu

un, protams, balvām no «Red Sun Buffet». Īpašs pārsteigums gaida arī karnevāla spilgtāko tērpu valkātājus.

Sestdienās jau ierastajā dzīvās mūzikas vakarā plkst.20 uzstāsies ģitārspēles virtuozs Viktors Vtorovs, kuram tā būs šovasar otrā uzstāšanās Liepājas pludmales bārā «Red Sun Buffet». Iepriekšējā koncertā V. Vtorovs izpildīja krievu estrādes zvaigznes Grigorija Ļepsa dziesmas, taču šogad klausītājiem būs sagatavota cita, ne mazāk interesanta programma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu