Mazsalacā notiks velosvētki «Ērenpreisam 123» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/erenpreissdarbnica

Vējš matos, brīvība un bezrūpība, putnu dziesmas Skaņākalnā un tavs uzticamais draugs - velosipēds. Tieši tāda būs tavas vasaras labākā diena, ja dosies uz velosvētkiem «Ērenpreisam 123», kas notiks 26.jūlijā Mazsalacā. Šajā dienā būs iespējams izbaudīt īstu mazpilsētas burvību, ar vienu kāju iekāpjot romantiskajos Ulmaņlaikos, kad zāle bija zaļāka, ūdenskliņģeri garšoja labāk un ar pašmājās ražotiem velosipēdiem varēja patiešām tālu tikt.

Velomeistars Gustavs Ērenpreiss ir mazsalacietis, kurš pirmskara Latvijā bija labi pazīstams ar savu kvalitatīvo velosipēdu marku «Ērenpreis Original». Viņam, viņa darba turpinātājiem un atjaunotajam velozīmolam «Ērenpreiss» par godu tad arī tiek svinēti velosvētki Mazsalacā.

Šajā dienā goda vietā liksim velosipēdus, veselīgu, ekonomisku un videi draudzīgu pārvietošanos, kā arī dosim iespēju uz vienu dienu pazust no 21.gadsimta steidzīgās ikdienas. Velosvētkos «Ērenpreisam 123» varēsi piedalīties veloparādē, būs dažādas Ulmaņlaiku cienīgas atrakcijas, spēles, veloruļļi, vietējo amatnieku tirdziņā varēsi sapirkties labas un noderīgas mantas, uzraut dambreti ar senu paziņu, nobildēties fotostūrītī, bet vakarā - pilsētas svētku ietvaros Lībiešu pilskalna estrādē izbaudīt koncertu džeza un popa ritmos, kā arī no sirds izdancoties zaļumballē. Tavs vasaras piedzīvojums sākas ar velosvētkiem!

Velosvētku programma

9:30 Reģistrēšanās parādes braucienam (Tirgus laukumā)

10.00 Svētku atklāšana

10.30 Parādes brauciens

11.30 Kopīga fotografēšanās pie Skaņākalna

13.00 Krāšņāko dalībnieku nominēšana, atrakcijas un jautrības sacensības - veloruļļi, pieaugušo trīsriteņi, fotostūrītis, virves vilkšana, dambretes blicturnīrs, roku cīņas u.c. aktivitātes

16.00 Apbalvošana

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu