Festivāls «GIVE & GET» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 24. līdz 27. jūlijam vienā no Latvijas gleznainākajām vietām notiks 4. meistarklašu festivāls «GIVE & GET», kas ik gadu pulcē vairāk kā 500 dalībnieku no dažādām valstīm: Latvija, Bulgārija, Lietuva, Igaunija, Holande, Zviedrija, Spānija, Itālija utt.

«GIVE & GET» sniedz vidi, kur apgūt ko jaunu un dalīties savās zināšanās un prasmēs ar citiem, tas ir festivāls visai ģimenei ar daudzpusīgu izglītojošu un izklaidējošu programmu.

Festivāla pamatvērtības – saudzīga attieksme pret dabu, iedvesmas un jaunu talantu meklējumi, citu kultūru un tradīciju apguve. Un, protams, - cilvēcība, labā griba, mijiedarbe, pieredzes un zināšanu apmaiņa, kas ietverta nosaukumā «sniegt un gūt».

Festivāla izzinošā daļa ir neparasti plaša un daudzveidīga: lietišķā māksla, deja, mūzika, vārda mākslas attīstība. Vairāki tematiskie bloki, kas veltīti skaistumam un veselībai. Zinātniski populāras lekcijas, dzīvesstāsti, dabas iepazīšana, atpūta, sports – nudien, ikvienam pēc vēlmēm un kārēm.

Festivālam «GIVE & GET» nepiemīt vecuma vai tautības ierobežojumi – tas ir atvērts un interesants ikkatram.

Festivāls katru gadu maina vietas, lai palīdzētu tiem, kas vēlas dzīvot laukos, un dotu iespēju šādām vietām attīstīties un veidoties. Šogad «GIVE & GET» notiks Skaistkalnes novadā «Butku dzirnas» no 24. līdz 27. jūlijam.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu