«Ghetto Basket» ranga līderi «Medsport.lv» iegūst trešo ceļazīmi uz Ventspils festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 22. jūlijā, Grīziņkalnā ielu basketbola «Ghetto Basket» turnīra šīs sezonas ranga līdervienība «Medsport.lv» kļuva par trešo komandu, kura ieguvusi automātisko ceļazīmi uz 9. augustā notiekošo «Ghetto Games» Ventspils festivāla starptautisko ielu basketbola turnīru.

«Ghetto Games» sezonas un projekta «Es zinu, tu to vari!» ietvaros iknedēļas «Ghetto Basket» turnīrā Grīziņkalnā 22. jūlija posmā notika arī cīņa par trešo ceļazīmi uz 9. augusta «Ghetto Games» Ventspils festivāla starptautisko ielu basketbola turnīru, kuru ieguva komandas «Medsport.lv» basketbolisti, finālā ar 15:11 uzveicot komandu «Kripatas». Jau iepriekš ceļazīmes izcīnīja «Mazais/Sportabode.lv» un «Sivēni».

22. jūlija «Ghetto Basket» laureāti

Vīriešu grupa

1. «Medsport.lv» (Jānis Āre, Kristaps Jurjāns, Nauris Miezis, Andris Epners)

2. «Kripatas» (Matīss Rožlapa, Mārtiņš Motivāns, Artūrs Kramiņš, Jānis Lasmanis)

3. «Armets» (Arvis Vālodze, Gatis Justovičs, Salvis Mētra, Edgars Krūmiņš)

Ventspils starptautiskajā ielu basketbola turnīrā startēs vismaz astoņas Latvijas komandas. Četras no ceļazīmēm tiek izspēlētas «Ghetto Basket» turnīros Grīziņkalnā. Ielu basketbolistiem vēl būs viena šāda iespēja 31. jūlijā. Četras ceļazīmes saņems «Ghetto Basket» ranga labākās komandas uz 3. augustu.

Šonedēļ norisināsies arī vairāki «Ghetto Basket» turnīri ārpus Rīgas. 23. jūlijā «Ghetto Alianse Valmiera» rīkotais turnīra posms Valmieras J. Dāliņa stadionā, 25. jūlijā «Ghetto Alianse Sigulda» rīkotais turnīra posms Raiņa parkā Siguldā. Nedēļas nogalē, sestdien, 26. jūlijā, sākot no pl. 14.00, Jēkabpilī notiks «Ghetto Alianse Jēkabpils» rīkotais turnīra posms un «Ghetto Dance» atlase, bet vakarā pl. 20.00 gaidāms «Ghetto Alianse Balvi» rīkotais turnīra posms Balvos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu