Ceļvedis: Āraiši, orhidejas, festivāli, džezs, blūzs u.c. (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nu klāt ir īstens vasaras pilnbrieds, kad saule lutina un daba valdzina! Atliek vien izvēlēties, kurp doties un ko baudīt...

PASĀKUMI

Mazsalacā notiks velosvētki «Ērenpreisam 123»

Foto: publicitātes

Dabas parkā «Pape» atklāj savvaļas orhideju taku

Foto: publicitātes

Āraišu svētki

Foto: publicitātes

Notiks skrējiens «Ātrākais ziņnesis»

Foto: publicitātes

Gulbenē notiks pilsētas svētki

No 24.jūlija līdz 27.jūlijam svētkus svinēs Gulbenes pilsēta. Svētku ieskaņas koncertā, kas notiks jau šovakar, 24.jūlija vakarā, varēs baudīt kontrtenora Sergeja Jēgera dziedājumu un ērģelnieces Diānas Jaunzemes mūziku. Jauniešu dienā plānotas sportiskas aktivitātes. Savukārt Vecgulbenes muižas parkā notiks amatnieku un mājražotāju svētki, kurus papildinās grupas «Iļģi», «Dārdi» un folkloras kopa «Pērlis». Pilsētas svētku kulminācijā izskanēs jauns un Latvijā vēl nebijis muzikāls koncertuzvedums par mīlestību - «GADALAIKI». Tajā piedalīsies visiem pazīstami un mīlēti mākslinieki - Sonora Vaice, Daumants Kalniņš, Anmary un Andris Ērglis, kā arī gaisa un zemes akrobāti un dejotāji horeogrāfes Ievas Kemleres vadībā.

Cēsu pilsētas svētki

Cēsis svētkus svinēs no 25. līdz 27. jūlijam, kur cēsniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta daudzveidīga kultūras, izklaides un sporta pasākumu programma. Šogad programma tiek piedāvāta dažādās tematiskās noskaņās – rosīgās, klasiskās, romantiskās, roka, aktīvās, skanīgās, garšīgās, etnografiskās, sportiskās – lai ikviens svētku apmeklētājs spētu atrast sev sirdij tuvāko un tīkamāko pasākumu.

FESTIVĀLI

Arī šogad notiks rokfestivāls «Klang!»

Foto: publicitātes

Siguldā notiks Blūza svētki

Foto: publicitātes

Mūzikas festivāls «Shine Fest»

Foto: publicitātes

13. reizi izskanēs introvertās mākslas festivāls «Ad Lucem»

Foto: publicitātes

Turpinās «Saulkrasti Jazz Festival»

Saulkrastos, kompleksā «Minhauzena unda», 25.julija plkst.19 notiks XVII starptautiskā Saulkrastu džeza festivāla «Saulkrasti Jazz 2014» koncerts, kurā ar pazīstamu latviešu melodiju interpretācijām programmā «Latvian Sentiments» uzstāsies zviedru pianista un aranžētāja Hansa Anteheda ansamblis un Jolanta Gulbe. Koncertā būs dzirdami arī pašmāju instrumentālais trio «3Stick» un «Coolmans Report». Vakara noslēgumam īpašu priekšnesumu sagatavojusi deju studija «Teixma Jazz Dance». Sestdiena — 26. jūlijs: plkst. 12:00 Studentu koncerts, bet jau vakarā 19:00 - Roman Vertiagin Quartet (Krievija, Ukraina); Novas Trio (ASV, Čīle); Incognito (Lielbritānija).

KONCERTI

Koncerts visas nakts garumā - Saullēkts pilsētā

Foto: publicitātes

«Cēsis 2014» 3. nedēļā: «Šeherezade», «Tango», «Parīzes klaigas»

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Ventspilī notiks Latvijas Amatierteātru salidojums

Foto: publicitātes

Azartiskie «Vella kalpi» pošas pirmizrādei

Foto: publicitātes

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu