Sācies festivāls «Telavivas pludmale Rīgā – mūzika, deja, mode, sports, tūrisms, bizness, kulinārija» (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1.augustā sācies festivāls «Telavivas pludmale Rīgā – mūzika, deja, mode, sports, tūrisms, bizness, kulinārija» , kas notiek Rīgā, Ķīpsalas pludmalē pie Vanšu tilta, no piektdienas līdz svētdienai, 3. augustam. Festivāla programmas aktivitātes Ķīpsalas pludmalē ir bez maksas.

Izraēlas vēstniece Latvijā un Lietuvā Hagita Ben-Jākova: «Telavivas pludmales festivāls ir kultūras notikums, kas vieno divas valstis un divas pilsētas – Telavivu un Rīgu. Festivāls reprezentē gan Telavivas, gan Rīgas gara spēku un ticību mieram, spēju būt vienotiem un sadarboties kultūras, tūrisma, biznesa, kulinārijas u. c. jomās, pastāvot brīnišķīgai kultūru daudzveidībai. Festivāls ir dāvana Rīgai – 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētai.»

Aicinām ikvienu iepazīt, izzināt un baudīt daudzveidīgo Izraēlas kultūras programmu, daudzu pasaules līmeņa mūzikas grupu un dīdžeju uzstāšanos, dejas līdz rītam, modes šovu, īpašu kulinārijas programmu un degustācijas, bērnu un sporta programmu, deju meistarklases, biznesa un tūrisma programmu, izstādes, lekcijas, seminārus, prezentācijas u. c. Tāpat būs iespēja piedalīties konkursos, loterijās un daudzās citas aktivitātēs, kas ir draudzīgas visai ģimenei. Telaviva – tā ir pilsēta bez pauzes, kas nekad neapstājas.

Festivāla programma katru dienu sākas plkst. 12.00.

Katra festivāla diena un tās programma ir veltīta noteiktai tēmai.

1. augusts, piektdien – tūrisma un biznesa diena;

2. augusts, sestdiena – modes un kulinārijas diena;

3. augusts, svētdien – ģimenes un sporta diena.

Piektdien un sestdien no plkst. 18.00 līdz pusnaktij uzstāsies tādas populāras grupas un mākslinieki no Izraēlas kā pasaulē iemīļotā folkgrupa «The Shuk», kuras repertuārā ir ne tikai etniskā un tautas, bet arī mūsdienu, garīgā un džeza mūzika / mūziķis, eksperimentators un atzīts videomākslinieks Kutimans (Kutiman) ar grupu / mūziķis un ceļotājs Tals Kravics (Tal Kravitz), kas spēlē dažādus mūsdienu un tautu mūzikas instrumentus / progresīvā metāla grupa «Orphaned Land» / deju transa grupa «Tribal Dance», kā arī Latvijas mūziķi – perkusionists Nils Īle kopā ar perkusionistu grupu no Gvinejas / grupa «Carnival Youth» u. c. Nakts deju mūzikas programmā spēlēs DJ Sapiens un DJ Mango no Izraēlas un DJ Monsta, DJ aiQ u. c. dīdžeji no Latvijas.

Sekojiet līdzi jaunumiem un aktuālākajai informācijai festivāla oficiālajā interneta mājaslapā www.telaviv2014riga.lv, kā arī – www.facebook.com/Telaviv.Riga.

Festivāls «Telavivas pludmale Rīgā» ir daļa no plašās kultūras programmas, kas notiek Rīgā – 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētā. Projektu īsteno Izraēlas vēstniecība Latvijā un Lietuvā un Izraēlas Ārlietu ministrija sadarbībā ar Izraēlas Tūrisma ministriju, Telavivas pilsētas domi un Latvijas Republikas Kultūras ministriju, Rīgas domi, Rīgas Tūrisma Attīstības biroju «Live Riga», nodibinājumu Rīga 2014. Pasākumu producē kultūras biedrība «Make Art» sadarbībā ar «Hermaņa Brauna fonds», «Ramtai riti», «Randala».

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu