Brīvdabas muzejā sāksies Mūsdienu amatniecības festivāls (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brīvdabas muzejā norisināsies Mūsdienu amatniecības festivāls, kurā piedalīsies ap 150 amatnieku, kas savus darinājumus izstrādā, apvienojot tautas mākslas tradīcijas ar mūsdienu prasībām un tehnoloģiskajām iespējām, aģentūra BNS uzzināja Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā.

Festivālā, kas notiks 9.un 10.augustā, paredzēts amatnieku izstrādājumu tirdziņš, kura laikā varēs iegādāties arī pārtikas produktus, piedalīties zīda apgleznošanas, dekupāžas, rotu veidošanas, mākslīgo ziedu darināšanas un citās radošajās darbnīcās.

Savukārt Kurzemes zvejniekciema pļaviņā apmeklētājiem būs iespēja vērot un piedalīties izstrādājumu tapšanā, kā arī baudīt muzejam neierastu muzikālo fonu RadioNABA dīdžeju pavadībā.

Vienlaicīgi norisināsies arī «Rīga 2014 - Eiropas kultūras galvaspilsēta» notikums Amatnieku darbnīcas TILTS, kuras ietvaros amatu pratēji tiks aicināti demonstrēt savus ražojumus un to izgatavošanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu