Foto: TVNET un Apollo bauda āra kino viesnīcas «MaMa» terasē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jūrmalas dizaina viesnīca un restorāns «MaMa» katru ceturtdienas, piektdienas un sestdienas vakaru savus un pilsētas viesus lutina ar āra kino bezmaksas seansiem. Arī mēs, TVNET un APOLLO kolektīvs, devāmies turp, lai baudītu laisku ceturdienas vakaru kolēģu sabiedrībā.

Katru ceturtdienu un arī piektdienu, sestdienu viesnīcas «MaMa» terase pārtop par brīvdabas kinozāli, kur ne tikai viesnīcas apmeklētāji, bet arī jebkurš cits interesents var noskatīties kādu

aktuālu kinofilmu uz 3x4 m liela ekrāna.

Mūs šis piedāvājums ieinteresēja, tāpēc pēc aktīvas darba dienas kopīgi devāmies uz kūrortpilsētu. Patīkami, ka uzkodu baudīšanu un kino apvienojām ar nesteidzīgu pastaigu līdz pašai jūrai, kas atrodas pāris minūšu gājienā no viesnīcas.

Foto: TVNET

«Boutique viesnīcas un restorāna MaMa āra terase ir vienīgā vieta Jūrmalā, kura piedāvā skatīties filmas uz lielā ekrāna, turklāt to var darīt, paralēli ēdot vakariņas vai baudot dzērienu. Arī par vēsākiem vakariem ir padomāts, jo mūsu terasē ir gāzes sildītāji un viesiem tiek piedāvāti pledi,» stāsta «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» direktore Ilze Kikste-Zandere.

Par filmu programmu var uzzināt: facebook.com/mamahotel.lv

Kā stāsta «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» direktore Ilze Kikste-Zandere,

aktuāli kļūs iknedēļas brīvdabas koncerti.

: «Katru piektdienu āra terasē pulksten 20:00 koncerts «Populārie pasaules hiti ar MartiniBlond». Šie ir bezmaksas pasākumi mūsu un Jūrmalas pilsētas viesiem.»

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelmama.lv

Šādus brīvdabas kino vakarus, kas nepulcē cilvēku masas, bet piestāv nelielai kompānijai vai divvientulībai,

noteikti iesakām izbaudīt, kamēr vēl vasara mūs lutina ar siltajiem vakariem!

Un, ja vēl to var apvienot ar vakara peldi netālu esošajā jūrā un gardām vakariņām restorānā, - lieliski!

Foto: TVNET

Par romantisko dizaina viesnīcu «MaMa»

Boutique viesnīca, kas atrodas Jūrmalā, Majoros, atvērta 2008.gadā. Ēka atspoguļo mūsdienu arhitektūras tendences un šarmanti iederas Jūrmalas ainavā. No viesnīcas vērojams saullēkts virs upes un dzirdamas priežu šalkas piejūras kāpās. Iekštelpām raksturīgs neparasts, ar elegantu ironiju veidots interjers un mūsdienīgs dzīves stils, kur dažādu dizaina formu saspēlē dzīvo laimīgu cilvēku sapņi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu