Pieci neparastāki ceļojumi, kuros vērts doties (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tiem, kuri vēl šajā vasarā nav paceļojuši, TVNET iesaka piecus interesantus un neparastus ceļojumus.

 
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pārgājiens pa Spānijas Pireneju kalniem

Iepazīšanās tuvāk ar kalniem iespējama ikvienam, nedomājot par izturību, vecumu un sagatavotības pakāpi. Spānijas Nacionālais parks Ordesa y Monte Perdido ir 15 608 ha liels un atrodas Aragonas novadā. Pārgājienā vari doties viens vai ar ģimeni un draugiem. Kalnu takās ir iespēja iepazīt sevi, atsvaidzināt prātu un ļauties pārdomām.

 
Foto: treehouse.se

Dīvaina viesnīca mežā Zviedrijas ziemeļos

Zviedrijas viesnīca Treehotel piedāvā mitināšanos augstu kokos mežā 50 kilometrus uz dienvidiem no polārā loka. Treehotel atrodas Haradas pilsētā Zviedrijas ziemeļos, un katrs no viesnīcas numuriem ir pilnīgi atšķirīgs, jo katru no tiem veidojis cits arhitekts.

Dzīvošana šādā viesnīcā izmaksās vienai personai sākot no 250 eiro. Par papildu maksu ir iespēja izbaudīt džakuzi (burbuļbaseins) un citas ekstras.

Kempings Zviedrijas ziemeļos mežā

 
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ekskursijām bagāts ceļojums uz Spāniju nedēļas garumā

Ceļojumā ietilpst Malagas apmeklējums, Vidusjūras krāšņuma izbaudīšana, pārbrauciens uz Marbellu, Gibraltāru, Spānijas baltajiem ciemiem, Andalūzijas pilsētu Granadu, Seviļu un citām atpūtas vietām.

Vienai personai šis ceļojums izmaksās ap 1200 eiro.

Ceļojums uz Spāniju

 
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ceļojums gar Ziemeļigaunijas glintu

Ziemeļigaunijas glints ir viens no Baltijā iespaidīgākajiem ģeoloģiskajiem veidojumiem, kas vairāku simtu kilometru garumā ar lielākiem vai mazākiem pārtraukumiem, tuvāk vai attālāk no jūras, stāvāks vai lēzenāks izstiepies līdztekus Somu līča krastam, vietumis parādoties arī igauņu salās. To var dēvēt arī par gigantisku iežu atsegumu kompleksu, klinšainu kāpli, stāvu krauju vai stāvkrastu pie jūras.

Ceļojuma laikā izbaudīsiet skaistas ainavas. Ievērībai, glints ir aizsargājams dabas objekts, tāpēc, to apmeklējot, jāievēro ierobežojumi. Turklāt jābūt uzmanīgiem, jo vietām glinta plāksnes ir plānas – tās var iebrukt!

 
Foto: AP/ScanPix

Ceļojums uz Taizemi

Taizemes ceļojumā būs iespēja apmeklēt tādas pilsētas kā Bangkoka, Rajonga, Pan phe, Kho Samet, Khao Chamo, Chantanburi, Laem Sing un Koh Chang. Redzēsiet dažādus tempļus, mūkus, tajiešu boksa cīņas, klintis, SPA un interesantas vietas.

Šis ceļojums izmaksā vairāk nekā iepriekš minētie: 1595 eiro.

Ceļojums uz Taizemi

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu