Jelgavā norisināsies gadskārtējie «Piena, maizes un medus svētki»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

30.augustā Jelgavā norisināsies gadskārtējie Piena, maizes un medus svētki. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijās un iepazīt Jelgavas apkārtnes mājražotājus, nobaudīt akcijas «Atklāj pašmāju garšas noslēpumus!» dalībnieku vasaras sezonas piedāvājumu un izmēģināt vēl citas izklaides un atpūtas iespējas.

30.augustā no pulksten 10 līdz 15 notiks ekskursija ar autobusu «Ciemos pie pārtikas amatniekiem», kuras laikā tiks apmeklētas trīs saimniecības Ozolnieku un Jelgavas novadā. Ekskursiju vadīs gide Videga Vītola.

30.augustā pulksten 13 sāksies ekskursija kājāmgājējiem «Atklāj pašmāju garšas noslēpumus!». Dodoties pastaigā pa Jelgavu, būs iespējams apmeklēt trīs ēdināšanas uzņēmumus, kas piedalās šīs vasaras gardēžu akcijā «Atklāj pašmāju garšas noslēpumus!». Ekskursijas laikā tiks degustēti akcijas ietvaros tapušie ēdieni un ikviens varēs uzzināt to gatavošanas noslēpumus. Ekskursiju vadīs gide Signe Lūsiņa, ekskursija ilgs 2 stundas.

Abām ekskursijām iepriekš jāpiesakās pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv. Ekskursiju sākums no Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa.

Piena, maizes un medus svētku laikā ikviens var doties izbraukumos ar kuģīšiem, vikingu liellaivu vai ūdens velosipēdiem pa Lielupes un Driksas ūdeņiem, izbraukt ar velorikšām, iepazīt Jelgavas muzeju piedāvājumus, nobaudīt Jelgavas īpašos ēdienus un dzērienu, kā arī nogaršot vasaras sezonas ēdienus, piedaloties akcijā «Atklāj pašmāju garšas noslēpumus!».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu