Rīgā noticis dzirkstošā vīna vakars (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ABBI (Baltijas dzērienu rūpniecības alianse), īstenojot ilgtermiņa kvalitatīva Eiropas vīna popularizēšanas projektu Baltijas valstīs, organizē dzirkstošā vīna vakarus patērētājiem. Pasākumu cikla mērķi — iepazīstināt patērētājus ar ES vīnu sistēmu, paaugstināt to ES vīnu, kas ražoti konkrētos reģionos no konkrētām vīnogu šķirnēm, atpazīstamību, veicināt atbildīgu alkohola lietošanu Baltijas valstīs.

Dzirkstošā vīna vakars notika Rīgā, Katlakalna ielā 11g, 08.08.2014. Vīna eksperte Diāna­ Carjova iepazīstināja ar dzirkstošā vīna ražošanas niansēm un vēsturi.

Foto: publicitātes

Vakara laikā vīna eksperta (-es) stāstījumu pavadīja dzirkstošo kvalitatīvo vīnu degustācija. Tās laikā izskanējušo teorētisko informāciju par vīniem un apspriestajām vīnu garšas īpašībām pasākuma apmeklētāji varēja atrast, nobaudot rūpīgi atlasītus kvalitatīvos vīnus, piemēram, «Chardonnay», «Muskats», «Riesling» un sauso «Rose». Viesi tika pamieloti ar speciāli pie vīna pasniegto gardo cienastu.

«Vislabāk dzirkstošo vīnu iepazīt caur pieredzi, pieskaroties vīna ražošanas vēsturei un niansēm, personīgajā saskarē atrast vīna garšas īpatnības,» apgalvo Dzirkstošā vīna vakara organizatori.

PĀRMĒRĪGA ALKOHOLA LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI. ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS AIZLIEGTS PĀRDOT, NODOT UN IEGĀDĀTIES NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM

Foto: publicitātes
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu