Rīgā Igaunijas zinātnes centrs «AHHAA»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

30. un 31. augustā, kā arī 1.septembrī «Lido» Atpūtas centrā viesosies Igaunijas zinātnes centrs «AHHAA», informēja AS «Lido» komunikācijas konsultants Justs Dimants.

Pasākumos gaidāms bezmaksas zinātnes teātris, eksperimenti ar baloniem, elektrības noslēpumi, pašbūvēto kuģu sacensības un citas izglītojoši izklaidējošas aktivitātes.

Visas nedēļas nogales garumā būs iespējams iepazīties ar veselīga uztura pamatprincipiem improvizētā «Lido» Uztura skolā un baudīt dažādus koncertus.

«Lido» Atpūtas centra direktore Antra Bergmane pastāstīja, ka laikā, kad bērniem no piedzīvojumu pilnajām vasaras gaitām jāatgriežas skolas solos, zinātnes centrs palīdzēs pievērsties nopietnām lietām ar rotaļu un izklaides palīdzību.

Zinātniskās darbnīcas notiks latviešu, krievu un angļu valodā. Visas trīs dienas aktivitātes norisināsies no plkst. 12 līdz plkst. 20.

«AHHA» programmu papildinās dažādi muzikāli pasākumi visas nedēļas nogales garumā, bet 1.septembrī uzstāsies jauniešu ansambļi - «Rasa», «Momo», «Pumpuriņi». Būs vērojama arī cirka deju izrāde «Misteria».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu