Hipsterīgs pilsētas festivāls «Ezīšfests» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasaras izskaņā, 30. augustā, visas dienas un nakts garumā Vecrīgā iemīļotais bārs «Ezītis miglā» jau otro gadu pēc kārtas rīko hipsterīgu pilsētas festivālu «Ezīšfests». Pasākums norisināsies Rīgas Domes stāvlaukumā, iepretim Palasta ielai 9. Ieeja - bez maksas!

No plkst. 11 līdz 16, Ezīšfesta brokastu cēlienā, sadarbojoties ar dzīvespriecīgo bāru/ restorānu «YOLO» (Palasta iela 10), Superezis aicina baudīt nesteidzīgu branču, sēžot uz siena ķīpām. Kas par romantiku - Vecrīgas sirdī atmosfēra nu gluži kā lauku sētā!

No plkst. 11 līdz 18 festivāla teritorijā norisināsies dažādas radošās aktivitātes, darbnīcas un citas izdarības, kurās varēs iesaistīties gan jaunieši, gan ģimenes ar bērniem, gan arī omītes un opīši. Notiks Ezīšfesta tirdziņš, būs pieejama seju apgleznošana, katru, kurš sapņo ne tikai miegā, aicinām viesoties «Sapņo Rīga» teltī, nebēdnīgie laipni gaidīti izmantot batutu, mazie viesi varēs iesaistīties īpašā, speciāli viņiem radītā geokešinga jeb slēpņošanas aktivitātē, kā arī pierādīt savas superspējas, izrēķinoties ar «ļaundari». Izsalkušie apetīti aicināti remdēt BURGERĒŠANAS sacensībās, bet izslāpušie veldzēties varēs BEERPONGTURNĪRĀ, savukārt atlētiskajiem tiks dota iespēja pierādīt savu superspēku alus MUCU NEŠANAS sacensībās. Ar skaistu priekšnesumu, deju meistarklasi un zvaigznēm pielietu flešmobu iepriecinās «Happy Dance Studio», mākslinieciskās dvēseles varēs izpausties, iesaistoties lielformāta abstraktās mākslas darba gleznošanā.

Atpūtas zonā varēs baudīt prieka mirkļus, iekārtojoties uz granulu maisiem un spēlējot dažādas galda spēles vai vienkārši malkojot gardu dzērienu.

Visas dienas garumā uz skatuves kāps pašmāju grupas un mākslinieki:

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu