Sākas «Ghetto Dance» finālsacensības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valdis Kauliņš

Sestdien, 30. augustā, Rīgā, 11. Novembra krastmalā «Ghetto Games» superfināla ietvaros arī notiks «Ghetto Dance 2014» Latvijas finālsacensības.

Sestdien, 30.augustā 11. Novembra krastmalā «Ghetto Games» 6.sezonas noslēgumā norisināsies ielu deju sacensību «Ghetto Dance 2014» finālsacensības. Šovasar no vairākiem deju pasākumiem, kuri norisinājās Rīgā, Jūrmalā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Krāslavā un Gulbenē, tika atlasīti labākie Latvijas HipHop, Breakdance un House deju stilu pārstāvji. Deju cīņās krastmalā noskaidrosies, kurš tad tiks pie balvas no «Ghetto Family» - brauciena uz ārzemju deju sacensībām.

Foto: Valdis Kauliņš

Tāpat vasarā Grīziņkalnā divos posmos norisinājās deju komandu sacensības «Ghetto Dance Crew Challenge», kur ar starptautiskās žūrijas un atklātās balsošanas palīdzību tika noskaidroti divi finālisti - «Motion Bang Crew» un «Ghetto Dance Academy». Abas komandas deju batlā cīnīsies par 1000 EUR balvu savas komandas attīstībai.

«Ghetto Dance 2014» finālā viesosies starptautiskā žūrija - vadošie Baltkrievijas, Lietuvas dejotāji, kā arī dejotāji no Krievijas un Latvijas. Par mūziku parūpēsies pašmāju dīdžeji - DJ Sergucci un DJ Funky Elegant.

Deju sacensību sākums plkst. 13:00, bet fināli notiks centrālajā laukumā plkst. 18.00. Skatītājiem ieeja brīva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu