Sestdien Jelgavā Piena paku laivu regata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ikviens Jelgavas iedzīvotājs un viesis ir aicināts uz Eiropas lielāko piena paku peldlīdzekļu parādi jeb XII BALTAIS Piena paku laivu regati, kas notiks jau šo sestdien – 30. augustā no plkst. 14.45 Jelgavā, Lielupes ūdeņos.

XII BALTAIS Piena paku laivu regate solās būt īpaši spraiga, savu dalību ir pieteikušas 40 komandas. Patlaban visas komandas aktīvi strādā, lai jau sestdien ikvienam interesentam atrādītu savu veikumu un kuģotu Lielupes ūdeņos. Uz starta līnijas stāsies gan komandas, kas kuģi būvē pirmo reizi, gan arī tādas, kurām deviņu gadu pieredze. Kā atzīst pieredzējušie dalībnieki, āķis ir lūpā!

Lūk, neliels ieskats XII BALTAIS Piena paku laivu regates gatavošanās procesā http://youtu.be/qn15n6f2b_4
Aicinām skatītājus ierasties gājēju promenādē no plkst. 14.45, kad būs iespējams vērot visu komandu prezentācijas un priekšnesumus, kā arī Lielupes krastā uzzināt piena paku laivu būvniecības inženiertehniskos risinājumus.
Plkst. 16.00 BALTAIS Piena paku regates dalībnieki dosies trijos parādes braucienos un ātrumsacensībās līdz Lielupes tiltam.
XII BALTAIS Piena paku laivu regates laikā apmeklētājus pārsteigs nervus kutinoša aktivitāte – TRY katapulta, kura uzšauj dalībniekus līdz pat 20 metru augstumam; varēs arī nofotografēties pie AS «Tukuma piens» BALTAIS foto sienas ar piena ūsām.

Vakara noslēgumā, kad kuģi pietauvoti krastā, no plkst. 19.00 visi aicināti uz Uzvaras parku, lai uzzinātu, kurai komandai žūrijas komisija piešķirs godalgotas vietas septiņās dažādās nominācijās – Oriģinālākā laiva, Visatraktīvākā komanda, Saldais krējums, Ātrākā laiva, Treknākais piena plosts, Inovatīvākā laiva vai Pilnīgs sviests. Pēc apbalvošanas - jautras dejas ar regates dalībniekiem un grupām - «PER», «Linga» un «Colt».

Apmeklētāju ērtībām regates laikā tiks organizēta automašīnu stāvvieta pļavā pretī Jelgavas pilij. Transporta kustības karte www.jelgava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu