10 pasaulē dārgākie viesnīcu apartamenti (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Cik parasti tev izmaksā viesnīcas istaba uz vienu nakti atvaļinājuma laikā? 20, 100 vai 200 eiro? Bet vai tu būtu gatavs par vienu nakti samaksāt padsmit vai vairāk tūkstošu? TVNET jums sniedz iespēju iepazīties ar desmit pasaulē dārgākajiem viesnīcas numuriņiem.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Prezidenta apartamenti Honkongā

Prezidenta numuriņš Ķīnas lielpilsētā vienam cilvēkam uz vienu nakti izmaksā 13 700 dolāru jeb nedaudz virs 10 000 eiro. Šīs viesnīcas apartamenti skaitās labākie Tālajos Austrumos. Pa logu ir redzama Viktorijas osta un Honkongas sala. Uz jumta atrodas baseins, džakuzi, no tā paveras skaists skats uz pilsētu. Bet, ja apmeklētājs vēlas doties apskatīt pilsētu, viesnīca piedāvā izmantot viņu Rolls Royce, Mercedes vai Bentley zīmola limuzīnus.

 
Foto: kempinski.com

Sultāna apartamenti Stambulā

Stambulā atrodas viesnīca, kas ir daļa no šīs pilsētas vēstures. Tās apartamenti uz vienu nakti izmaksā 15 300 dolāru jeb ap 11 500 eiro. Tā ir slavena ar lielisku servisu, senajām mēbelēm un mākslas šedevriem. Turklāt viesnīcas viesiem ir iespēja izmantot helikoptera pakalpojumus, baseinu, daudzveidīgo bufeti un pat laivu.

 
Foto: jumeirah.com

Karaliskie apartamenti Dubaijā

Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā atrodas milzum daudz debesskrāpju. Vienā no tiem, Burj Al Arab, tiek piedāvāti karaliskie apartamenti, kas izmaksā 23 000 dolāru jeb ap 17 500 eiro. Tajā ietilpst lielisks serviss, sulainis, desmitiem dažādu spilvenu, rotējošā gulta, džakuzi un restorāns zem ūdens - pat ēdieni maksā vairākus tūkstošus.

 
Foto: atlantis.com

Karaliskie torņi Bahamu salās

Šī, Bahamu salās, ir viena no populārākajām dārgajām viesnīcām Rietumu puslodē. Karaliskie torņi piedāvā desmit istabas, kas izmaksā 25 000 dolāru jeb ap 19 000 eiro par vienu nakti. Tajā ir zelta mēbeles, spilveni, spoguļi un lustras. Viesistabā atrodas flīģelis, ko droši var spēlēt. Turklāt Karalisko torņu ēkā atrodas arī izklaides centrs, lai apmeklētāju naktis būtu neaizmirstamas.

 
Foto: ritzcarlton.com

Prezidenta apartamenti Tokijā

Japānas galvaspilsētas augstākajā celtnē un augstākajā stāvā tiek piedāvāti prezidenta apartamenti, kas var uzņemt 16 viesus. Šis numuriņš izmaksās 25 000 dolāru jeb ap 19 000 eiro. Tas ir aprīkots ar marmora vannas istabu, karaliska izmēra gultām, un pa logu paveroties lielisks skats uz Tokiju.

 
Foto: «Costa Smeralda»

Prezidenta apartamenti Sardīnijā

Sardīnijā viesnīcas «Costa Smeralda» prezidenta apartamenti uz vienu nakti izmaksā 33 000 dolāru jeb gandrīz 25 000 eiro. Numuriņā viesim ir pieejamas trīs luksusa guļamistabas, apsildāms baseins, sporta zāle un vīna pagrabs.

 
Foto: palms.com

Villa Lasvegasā

Fantāziju tornī Amerikas pilsētā Lasvegasā villa «Palms» uz vienu nakti izmaksā 35 000 dolāru jeb ap 26 500 eiro. Villas viesiem pieejams slēgtais apsildāmais baseins, bārs, pokera galds, iekštelpu ūdenskritums un SPA.

 
Foto: lagonissiresort.gr

Karaliskie apartamenti Atēnās

Grieķijas dienvidos, Atēnās atrodas apslēpta villa «Grand Resort Lagonissi», kur viena nakts izmaksā 45 000 dolāru jeb ap 34 000 eiro. Tās apmeklētājiem ir pieejams baseins, kamīns, divas lielas guļamistabas, marmora vannas istaba, tvaika pirts, un virssulainis apmierinās visas villas apmeklētāja vēlmes.

 
Foto: cannesmartinez.grand.hyatt.fr

Prezidenta apartamenti Kannās

Francijas kino pilsētā Kannās atrodas «Grand Hyatt Martinez» viesnīca, kur viena nakts izmaksā 52 000 dolāru jeb virs 39 000 eiro. Prezidenta numuriņš piedāvā dārzu uz jumta, džakuzi, launaga un pusdienu istabas, saunu un turku dušu.

 
Foto: Hotel President Wilson

Karaliskie apartamenti Ženēvā

Prezidenta Vilsona karaliskie apartamenti Ženēvā ir ne tikai skaista, bet arī stingri apsargāta vieta. Viena nakts tur izmaksā 83 000 dolāru jeb gandrīz 63 000 eiro. Pašlaik šis ir pats dārgākais numuriņš pasaulē. Numuriņa logi ir necauršaujami, tiek piedāvātas 12 guļamistabas, pieejams privātais lifts, sporta zāle, bibliotēka, izklaides istaba un flīģelis.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu