Ir atrasta Malibu Princese 2014 (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasara ir godam noslēgusies ar MALIBU Princeses 2014 kronēšanu! Proti, 28. augustā Cabo Cafe norisinājās karsta ballīte, kuras ietvaros sīvā konkurencē no kopumā 600 meitenēm tika izvēlēta viena atraktīvākā, košākā, harizmātiskākā un vasarīgākā MALIBU Princese 2014.

Foto: publicitātes

Iepērkoties PARFOIS, Sintija pamanīja konkursa pieteikuma bukletu un nodomāja: «Kāpēc gan ne?! Spontānas avantūras piešķir dzīvei asumiņu!» No idejas līdz uzvarai ir Sintijas veiksmes stāsta pamats. Tomēr arī ne viss bija tik viegli, kā izklausās. Konkursa gaitā meitenēm bija jāveic dažādi uzdevumi, kas atklāja katras dalībnieces personību no dažādiem skatu punktiem. Sintija atzīst: «Kopumā uzdevumi nebija grūti, jo to galvenais mērķis bija personību atklāšana. Tāpat palīdzēja arī siltā atmosfēra un draugi, kas mani ļoti atbalstīja. Skatuves pieredze bija viens no maniem trumpjiem, toties kokteiļu gatavošanas uzdevuma laikā biju diezgan sabijusies un ar drebošām rokām centos tikt galā. Nepārzinu kokteiļu gatavošanas mākslu. Bet, kā mēdz teikt, – kas neriskē, tas nedzer MALIBU

Foto: publicitātes

Liels paldies MALIBU, PARFOIS un OASIS, kas sniedza savu atbalstu pasākuma organizēšanā, kā arī paldies ikvienai dalībniecei par drosmi pieņemt izaicinājumu! Ir labi būt īstajā vietā un īstajā laikā, bet vēl labāk ir būt drosmīgam un rīkoties spontāni!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu