Spīķeru kvartālā norisināsies pēdējais šīs vasaras Rīgas krāmu tirdziņš (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šodien no plkst.11 līdz 17 Spīķeru kvartālā norisināsies šogad pēdējais vasaras sezonas krāmu tirdziņš, aģentūru LETA informēja pasākuma sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Pundure.

Ceturtajā krāmu tirdziņā preču piedāvājums būs plašs - pārdošanā būs gan dažādi pagājušā gadsimta sadzīves un interjera priekšmeti, gan apģērbi, aksesuāri un rotas no omīšu krājumiem līdz pat īstu modes pazinēju atlasītiem modes smalkumiem, kā arī oriģināliem pašmāju dizaineru darinājumiem. Starp pērļu tirgotājiem būs sastopami gan «vintage» entuziasti «Retro Spectro», gan pašmāju zīmols «Zvēru dārzs», gan arī vizuālā žurnāliste Agnese Kleina.

«Ideja par tirdziņu Spīķeru kvartālā ir īstenojusies tieši tā, kā vēlējāmies, un šis noteikti ir veiksmes stāsts. Interese par tirdziņu ar katru reizi aug plašumā, jūtam, ka ziņa nokļūst pie arvien jauniem pērļu tirgotājiem un pērļu tīkotājiem. Tieši tāpēc arī nākamajā vasarā turpināsim īstenot sākto - iedzīvināt labākās Eiropas pilsētu brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgā, kad par pārdevēju var kļūt ikviens, kam ir kas skaists un noderīgs krājumā, bet pircēji var iegūt lietas ar stāstu,» izsakās biedrības «Rīgas Spīķeri» valdes priekšsēdētāja Elīna Stelcere.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu