Rīgas stila pavēlnieks (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no 13. septembra līdz pat 20. decembrim, katru sestdienas vakaru, plkst. 21:00 kanālā RīgaTV 24, kā arī klātienē, Blaumaņa ielā 32, būs iespēja vērot aizraujoša sacencības starp Latvijas modes lietpratējiem. Ar skatītājiem ik sestdienu būs kopā spilgtie raidījuma vadītāji – Rīga TV24 kanāla seja Lelde Lietaviete un atraktīvais multimāksllinieks Kašers.

14 radošākie, spēcīgākie Rīgas mākslinieki šajā sezonā cīnīsies par titulu Rīgas stila pavēlnieks! Katrā raidījumā spēkosies 2 no šiem 14, kuru uzdevums būs izveidot 3 īpašus tērpu komplektus 3 cenu kategorijās – 100, 250, 500 Eur apmērā, atbilstoši dotajai nedēļas tēmai.

Tērpi tiks prezentēti 3 raundos, kur pēc katras kārtas veiksmīgāko stilista veikumu vērtēs skatītāji, kā arī žurija, balsojot par savu favorītu. Pirmajā raidījumā redzēsim stilistes un bērnu modes bloga Kids Gazette veidotājas Santas Bindemanes, modeles Māras Kampernovas, mākslinieka un Latvijas Mākslas akadēmijas dizaina katedras vadītāja Aigara Bikšes vērtējumu.

Tomēr noslēpums, kurš stilists ir veidojis konkrēto komplektu tiks saglabāts līdz raidījuma beigām, tādā veidā vērtējot tikai stilista veikumu. Katras nedēļas uzvarētājam tiks nodrošināta vieta novembra pusfinālā.

Stilistu veidotos komplektus raidījumā var demonstrēt ikviens no jums, aizpildot anketu Rīga TV 24 mājaslapā un kanāla facebook kontā. Sezonas noslēgumā mūsu raidījuma atbalstītājs «Unastile» izvēlēsies savu simpātiju, pasniedzot īpašu balvu!

Pirmajā raidījumā sacensībās piedalīsies 2 lieliskas personības Zane Valujeva un Madara Evamois, kuras mēģinās pārsteigt gan skatītājus, gan žūriju, veidojot īpašus tērpu komplektus šīs nedēļas tēmas ietvaros – Rīgas Dīvas rudenīgā pastaiga.

RīgaTV 24 programmu daļas direktors Rūdolfs Ēķis uzsver, ka Rīga ir «Mazā Parīze«. Un kas tā par Parīzi bez izsmalcināta stila. RīgaTV 24 šovs «Rīgas stila pavēlnieks» ieskicēs iezīmes tam īpašajam Rīgas stilam, kura saknes ir «Rīgas modēs» un tagadne integrē modernās modes tendences.

Jauniešiem, kuri ir RīgaTV 24 auditorija, stils un mode vienmēr ir un būs aktuāls. «Rīgas stila pavēlnieks» ir pirmais solis, lai Rīga uzplauktu kā stila metropole.

Raidījumu atbalsta t/c Spice un Unastyle.

Visi laipni gaidīti sestdienas vakarus pavadīt Blaumaņa ielā 32!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu