Foto: Pirmie Hospitāļu ielas kaimiņu svētki (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Turpinot Mieras ielas svētku ideju, arī blakus esošā Hospitāļu iela pagājušajā svētdienā sarīkojusi pirmos Hospitāļu ielas kaimiņu svētkus, kuru mērķis ir iepazīt, saliedēt un iepriecināt Brasas apkaimes iedzīvotājus. Kā novēroja TVNET, svētkos varēja gan izglītoties, gan izklaidēties, gan izsportoties, gan izzināt un uzzināt, gan baudīt mūziku un skatīt kino.

Hospitāļu ielas kaimiņu svētkus īpašus dara fakts, ka to radīšanā iesaistījās paši apkaimes namu iedzīvotāji - gan ielas noformējuma radīšanā, gan aktivitāšu veidošanā, gan radošo darbnīcu izstrādē un teritorijas uzpošanā. Svētkus atklāja Nacionālo bruņoto spēku orķestra muzikāls gājiens visas ielas garumā, īpašu noskaņu pasākumam piešķīra Valsts policijas zirgu patruļas klātbūtne un policijas dienesta suņu profesionālo iemaņu paraugdemonstrējumi. Varēja iepazīt arī Valsts policijas un Nacionālo bruņoto spēku darbu, aplūkot ieroču izstādi. Bērnus izglītoja zinātkāres centrs «Zili brīnumi».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu