Nissan Norde autocentrs ielūdz uz ģimenes dienas pasākumu «Nissan vāģu jampadracis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Sestdien, 20. septembrī, Nissan Norde autocentra telpās Skanstes ielā 31a notiks ģimenēm veltīts erudīti izklaidējošs pasākums, kurš aicina ģimenes ierasties ar bērniem, lai kopā pavadītu aktīvu un prieka pilnu dienu.

Ģimenes uz pasākumU tiek gaidītas jau no plkst. 11:00, kad darbību sāks radošās meistardarbnīcas, kurās ikviens varēs pagatavot sev kādu mīļu lietu – aproces, maskas un pat auto modelīšus. Adrenalīna cienītāji īstu auto sacīkšu garšu varēs izjust auto modelīšu trasē, kuru sarūpējis veikalu tīkls «XS Rotaļlietas». Kopā ar izdevniecību «Jumava» bērni varēs doties pastaigā pa pasaku takām, tajās varēs sastapties gan ar nebēdnīgajiem rūķīšiem Smurfiem, gan atjautīgo Auniņu Šonu, aizmāršīgo runci Gārfildu un citiem pasaku tēliem. Visus viesus sagaidīs gan orientēšanās un atjautības uzdevumi, gan erudīcijas spēles par un ap Nissan automašīnām. Viesi tiks cienāti ar gardiem rudenīgiem našķiem un neizpaliks pārsteigumu dāvanas čaklākajiem pasākuma dalībniekiem.

Līdztekus atraktīviem pārsteigumiem, bērnu vecākiem tiks piedāvāta unikāla iespēja apskatīt, izmēģināt un saņemt profesionālu Nissan speciālistu konsultācijas par jaunākajiem Nissan modeļiem. Testa braucienos būs iespēja izmēģināt pilnīgi jauno Nissan X-Trail, uzlaboto Nissan Juke, kurš pārsteidz ar jaunām krāsām, Nissan Qashqai, kā arī lieliskos pilsētas auto Nissan Micra un Nissan Note, kā arī praktisko un ietilpīgo 7 vietīgo Nissan Evalia. Nissan Norde tirdzniecības daļa ir sarūpējusi rudens karstākos cenu piedāvājumus un patīkamākās līzinga procentu likmes, kas būs pieejamas tikai 20. septembrī.

Pašlaik Norde autocentrā norisinās arī mākslinieces Zojas Geraskinas personālizstāde «Mana Rīga» , kuru būs iespēja apskatīt visiem pasākuma apmeklētājiem.

SIA Norde ir Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā, kas nākamgad svinēs jau 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Norde vienlaicīgi nodrošina gan automašīnu tirdzniecību, gan pēcpārdošanas apkalpošanu. SIA NORDE ir augošs uzņēmums ar stabilu vēsturi un rūpīgi izstrādātu darbības stratēģiju, kas garantē panākumus un klientu lojalitāti gan NISSAN zīmolam, gan SIA NORDE kā tā dīlerim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu