Iegūsti auto uz nedēļas nogali bezmaksas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 28. septembrī, Jūrmalā, Majoru pludmalē, pie Baltic Beach Hotel, notiks vērienīgs veselīga dzīvesveida un skriešanas pasākums – Jūrmalas skriešanas svētki. Pasākuma atbalstītājs «Forum Auto» ir sarūpējis vērtīgu dāvanu vienam Jūrmalas skriešanas svētku dalībniekam, kurš reģistrēsies pasākumam no 22. līdz 24. septembrim. Starp dalībniekiem, kuri būs reģistrējušies šajā laika posmā, tiks izlozēts laimīgais, kurš saņems Peugeot 308 SW uz nedēļas nogali ar pilnu bāku.

Jūrmalas skriešanas svētki ir unikāls pasākums Latvijā, jo skriešanas distances būs izvietotas gar jūras krastu un skriešana notiks pludmales smiltīs. Jūrmalas skriešanas svētkos būs iespēja piedalīties kādā no četrām distancēm – doties 10 km vai 5 km distancē, izveidot četru cilvēku komandu un piedalīties 10 km stafešu skrējienā, kā arī Jūrmalas skriešanas svētku mazākajiem dalībniekiem būs sava bērnu distance.

Par dzīvespriecīgu atmosfēru Jūrmalas skriešanas svētkos gādās viena no populārākajām un iemīļotākajām Latvijas grupām – Labvēlīgais tips, kā arī par muzikālo atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies DJ Toms Grēviņš. Arī veicot distances, skrējējus sagaidīs izklaidējoši pārsteigumi. Īpaši sagatavota izklaides programma būs ne tikai dalībniekiem, bet līdzjutējiem, tāpēc visi dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi savus atbalstītājus. Uz Jūrmalas skriešanas svētkiem aicinātas arī ģimenes ar maziem bērniem – būs pieejamas radošās darbnīcas bērniem, un vecāki sportošanas laikā varēs uzticēt savu atvašu pieskatīšanu gādīgām auklītēm.

Jūrmalas skriešanas svētkos ir sagādāts ievērojams naudas balvu fonds – vairāk kā 13 000 eiro vērtībā. Katrs finišējušais dalībnieks saņems īpaši veidotu piemiņas medaļu. Tāpat tiks pasniegtas balvas no Jūrmalas skriešanas svētku atbalstītājiem īpašās nominācijās – Košākais sporta tērps, Garākā bārda, Garākie mati, Nogurušākais skrējējs, Jaunākais skrējējs, Vecākais skrējējs, Kuplākā ģimene, Stilīgākais skrējējs un Stilīgākā skrējēja.

Reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētkiem var mājaslapā www.maratoni.lv. Kā arī pasākuma dalībnieku ērtībai līdz 24.septembrim reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētkiem var pasākuma atbalstītāja Galleria Riga Informācijas centrā, Dzirnavu ielā 67, Rīgā.

www.maratoni.lv

Bez maksas Jūrmalas skriešanas svētkos var piedalīties skolas (vidusskolas, ģimnāzijas, pamatskolas, profesionālās izglītības iestādes), piesakot savas skolas komandu līdz 24. septembrim rakstot uz e-pastusport@alphabaltic.lv. Atgādinām, ka bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas. Augstskolu komandām – 50% atlaide. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties līdz 24.septembrim dalības maksa visās distancē tikai 7 eiro.

Jūrmalas skriešanas svētku nolikums, programma, reģistrācija un plašāka informācija

Par «Forum Auto»

SIA «Forum Auto» ietilpst Igaunijas uzņēmuma Tallina Kaubamaja grupā, un Kia automobiļu tirdzniecībā darbojas jau septīto gadu. 2013. gadā «Forum Auto» pārstāvēto marku klāstam pievienojās Peugeot, savukārt 2014. gadā – Cadillac. Domājot par klientu ērtībām, lai klientiem nodrošinātu apkalpošanu un servisu, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, 2014. gada sākumā «Forum Auto» ir vēris durvis pilnīgi jaunam pilna servisa auto centram – Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 101.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu