Tērvetes dabas parkā norisināsies Pasakas midzināšanas svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 11.oktobrī, Tērvetes dabas parkā, ko apsaimnieko AS «Latvijas valsts meži», norisināsies Pasakas midzināšanas svētki. Šajā dienā Tērvetes dabas parkā valdīs liela rosība, un Pasaku mežā vēl pēdējo reizi šosezon būs satiekami visi iemīļotie parka pasaku tēli - Princese Zeltīte, Sīkstulis un Sīkstuliene, kā arī jautrā Sila Raganiņa.

Savukārt Atrakciju laukumā, Brīvdabas estrādē, pl. 13:00 apmeklētājus priecēs jauks deju priekšnesums tautas deju ansambļa «Diždancis» un jauniešu deju kolektīva «Mazais diždancis» izpildījumā Ievas Kareles vadībā. Apmeklētājus gaida arī īpaša tikšanās ar pavisam īstu Pasaku.

Arī Rūķu sētā valdīs rosība - te, kā allaž, ciemos apmeklētājus gaidīs un radošās aktivitātēs iesaistīs Rūķu māmiņa un Rūķu tētis. Rūķīšu mežā nerimstoša rosība norisināsies gan šajā, gan arī nākamajās dienās un visu cauru gadu.

Ieeja ar Tērvetes dabas parka ieejas biļetēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu