Durvis vērs pirmā kaķu kafejnīca Latvijā (66)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pavisam drīz klusajā Pārdaugavā - Meža ielā durvis vērs pirmā kaķu kafejnīca Rīgā. Tās nosaukums būs «Minka» un tajā mitināsies pieci mīloši murrātāji, kuru galvenais uzdevums būs apmeklētājiem noņemt stresu un sagādāt mājīgu atmosfēru.

Tā saucamās kaķu kafejnīcas jau ir ieguvušas popularitāti daudzviet Eiropā un nu arī Rīgā šāda iestāde jau pavisam vērs publiski savas durvis. Kā rakstīts «Minkas» sociālo tīklu profilā -

uz vietas būs pieci kaķi, kurus varēs mīļot un paijāt ikviens no apmeklētājiem.

Kaķīši ir paņemti no patversmēm un, kas zina - iespējams, kādam nospīdēs laime un to varēs adoptēt kāds no apmeklētājiem.

«Radīta, lai cilvēks saņemtu citādas sajūtas, neierastas, bet patīkamas... Mājīgs, bet neuzbāzīgs interjērs, nelielas telpas, dabīga materiāla mēbeles, dizaina priekšmeti un dekori. Dzīvnieks, kas sniedz relaksāciju, vizuālo baudījumu un mieru dvēselei. Harmonija starp dabu, cilvēku un dzīvnieku,» rakstīts «Minkas» sociālā tīkla profilā.

Foto: publicitātes

Tā kā šai kafejnīcai jau ir savu saimnieki, labāk savus mīluļus līdzi neņemt.

«Minkā» baudīt varēs franču virtuvi, uzkodas, beķereju, vīnu un dažāda veida bezalkoholiskos dzērienus. Kafejnīcā ar laiku būs skatāmi arī kino vakari.

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu