Trešais atklātais Latvijas burgeru ēšanas čempionāts (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zhylinski.com

Šogad jau trešo gadu pēc kārtas ātrās ēdināšanas restorānu tīkls «Fontaine Deli Snack» organizē visai jaudīgu pasākumu azartiskākajiem burgeru cienītājiem – burgeru ēšanas sacensības, kas šo sestdien, 11. oktobrī, norisināsies restorāna jaunatvērtajās telpās Jelgavā.

Arī šogad sacensības noritēs divās disciplīnās: CB (gaļas) klasē un veģetārajā klasē. Pēc tiesneša signāla dalībniekiem, kas savā starpā mērosies spēkiem, būs pēc iespējas ātrāk jāapēd divi lielie attiecīgās klases burgeri. Papildus drīkstēs izmantot puslitra dzērienu pēc izvēles, ko, tāpat kā burgerus, nodrošinās sacensību organizētāji.

Par čempionāta dalībnieku var kļūt jebkura dzimuma pārstāvis, kurš ir vecāks par 16 gadiem, iemaksājot 5 eiro dalības maksu. Reģistrēties dalībai sacensībās sportisti varēs pasākuma norises vietā no pulksten 16 līdz 18.

Kopējais sacensību balvu fonds ir 400 eur no kuriem CB klases uzvarētājs savā īpašumā iegūs «Fontaine Deli Snack» dāvanu karti 150 eiro vērtībā un uzvarētāja kausu, savukārt veģetārās disciplīnas uzvarētājs – dāvanu karti 80 eiro vērtībā un uzvarētāja kausu. Otrās un trešās vietas ieguvēji arī tiks pie diplomiem un balvām dāvanu karšu veidolā. Dāvanu kartes būs izmantojamas gan Rīgas, gan Jelgavas restorānos. Pasākuma organizatori pārsteiguma balvu sola arī sacensību viscūcīgākajam dalībniekam!

Jāatgādina, ka iepriekšējās divās sacensībās par absolūto čempionu CB klasē kļuva nu jau leģendārais Mārtiņš Eglīte, kura personīgais rekords šajā burgeru ēšanas disciplīnā ir 1 minūte 58 sekundes. Tādēļ šā gada lielākā intriga, protams, slēpjas jautājumā: vai kādam izdosies pārspēt līdzšinējā čempiona ātrēšanas rekordu? Jāpiebilst, ka Mārtiņš Eglīte arī šogad ir apņēmies noturēt savu čempiona titulu un sola nelaist garām šā gada sacensības. Arī tu nepalaid garām iespēju izbaudīt sīvāko cīņu klātienē!

Burgeru Ēšanas Čempionāts 2014 from Tritone Studio on Vimeo.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu