Laipni lūgti jaunajā TVNET! (379)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Esiet laipni lūgti jaunajā TVNET! Līdz ar portāla jauno dizainu būtiskas pārmaiņas skārušas arī sadaļu saturisko pusi, proti, turpmāk "Izklaide" pārdēvēta par "Izklaide un kultūra" (precīzāk, papildināta) un tās redaktora pienākumus esmu uzņēmies es - Jānis Žilde.

Manu vārdu droši vien esat sastapuši sadaļas "Mūzika" slejās, pie jaunāko mūzikas ierakstu un koncertu apskatiem - šo nodarbi neesmu pametis, tikai mieru! Arī turpmāk centīšos informēt par aktuālo un, manuprāt, interesanto mūzikas pasaulē - gan Latvijā, gan pasaulē. Tomēr jau laikus jūs brīdinu - turpmāk "Izklaides un kultūras" sadaļa kļūs muzikālāka un arī kulturālāka (no vārda "kultūra" - kulturālāka).

Protams, "Izklaides un kultūras" milzīgo informācijas gūzmu apstrādāt nav viena redaktora iespēju un spēju robežās, tādēļ man talkā nāk divi palīgi - "Sieviešu" sadaļas kuratore Gerda Pulkstene (sieviete, kas gluži kā V.I.Ļeņins spēj darīt vairākas lietas vienlaikus), viņas pārziņā turpmāk būs vairāk izklaidējoša rakstura tēmas (TV, Popkultūra, arī nopietnās skatuves mākslas) un "Vīriešu" un "Tehnoloģiju" sadaļas redaktors Edgars Žilde, kurš, būdams liels mākslas pasaules draugs, jūs informēs par aktualitātēm izstāžu zālēs, galerijās, muzejos u.tml.

Tātad, kā nojaušat, jaunā "Izklaides un kultūras" sadaļa centīsies atrast zelta vidusceļu starp nopietnu kultūras procesu un izklaidējošu norišu atspoguļošanu, jo būtībā izklaide neizslēdz kultūru un otrādi. Kultūra var būt izklaidējoša (no vārda "kliedēt"), un jebkura izklaide var būt kultūras sastāvdaļa (kultūras jēdziena plašākā kontekstā).

Lai jums, lasītāji, vieglāk orientēties šajā jaunajā "Izklaides un kultūras" informācijas telpā, esam izveidojuši septiņas pamatkategorijas.

1. Popkultūra

2. Notikumi

3. Kino

4. TV

5. Mākslas

6. Skatuve

7. Grāmatas

Protams, 8. sadaļa šajā lielajā astotniekā ir mūzika, taču tai atvēlēta atsevišķa republika – TVNET Mūzika.

Komentāri (379)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu