Svinot Helovīnu, Rīgā notiks Zombiju parāde (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Svinot Helovīnu jeb Visu svēto dienas priekšvakaru, 31. oktobrī Rīgā norisināsies Zombiju parāde, informē čehu alus darītavas un restorāna «Stargorod» mārketinga speciāliste Marianna Pavļučkova.

Zombiju parāde plkst.19 startēs pie Laimas pulksteņa un dosies cauri Vecrīgai līdz čehu alus darītavai un restorānam «Stargorod», kur visbiedējošākā parādes kostīma īpašnieks saņems dāvanā 50 litrus alus.

Helovīna svinēšana restorānā «Stargorod» turpināsies ar svētkiem atbilstošu šovu, izturības konkursiem, tematiskām uzkodām un atribūtiku. Kā norādīja čehu alus darītavu un restorānu tīkla mārketinga direktore Ilona Petrova, pasākuma apmeklētājus gaidīs biedējošākais Helovīns pilsētā.

"Viesus pie ieejas satiks mošķu pulks un pacienās ar "šokējošām" uzkodām, bet šova laikā ikviens varēs piedalīties tematiskos konkursos un iejusties mošķu un baiļu pasaulē.

Helovīns kopš seniem laikiem tiek uzskatīts par visu svēto dienas priekšvakaru. Šajā vakarā cilvēki pārģērbjas par ļauniem gariem, spokiem, raganām, miroņiem un citiem mošķiem, apmeklējot kaimiņus un lūdzot saldumus. Helovīns ir cēlies no ķeltu svētkiem «Šamhaina», kas nozīmē «vasaras beigas».

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu