«Nabaklab» notiks ikgadējais karnevāls «Pa ķirbi!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Piektdien, 31.oktobrī, klubā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) notiks karnevāls, kurā uzstāsies vairākas pašmāju un ārvalstu mūzikas apvienības un dīdžeji, kā arī dažādas performances, konkursi un citas Helovīna tematikai veltītas aktivitātes, informē klubā «Nabaklab».

Karnevāls «Pa ķirbi!» norisināsies visās kluba «Nabaklab» telpās - kopumā trīs zālēs. Lielākajā no tām uz skatuves kāps vairākas mūzikas apvienības - pašmāju grupas «Inokentijs Mārpls» un «Rebel Riot», dziesminieks «Johnny. B. Beast» -, kā arī ārzemju viesi - apvienība «Liblikas» no Igaunijas un «The Bojarski» no Krievijas. Par atbilstošu muzikālo atmosfēru starp un pēc koncertiem gādās DJ «z:le».

«Nabaklab» «chill-out» zālē vakars norisināsies «dubstep» un «glitch» mūzikas noskaņās, kur pie DJ pults rosīsies dīdžeji «Shurez», «Juritah», «paa» un «kn00bs», daži no kuriem labi zināmi radio «Naba» raidījuma «Dabsolis» klausītājiem. Mazākajā kluba bārā būs iespējams dzirdēt DJ apvienības «Ej apskrieties» izvēlēto mūziku un vērot «Dejotāju tumsā» dejas priekšnesumus.

Pasākums sāksies plkst.21. Ierodoties Helovīna svētkiem atbilstošās maskās vai tērpos, ieejas maksu sola mazāku nekā apmeklētājiem bez tērpiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu