Ķīpsalas hallē notiks foto un video tehnikas izstāde «Riga Photo Show 2014»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 14. novembra līdz 16. novembrim būs skatāma trešā foto un video tehnikas izstāde «Riga Photo Show», informē izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere. Izstādē «Riga Photo Show 2014» gan profesionāļi, gan amatieri varēs apskatīt un ievērtēt pasaules mēroga jaunumus foto un video tehnikas jomā, apgūt dažādus noderīgus trikus, kā arī, apmeklējot seminārus un meistarklases, iegūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un iepazīties ar jomas lietpratējiem.

Arī šogad izstādē visas trīs dienas divās zālēs būs dažādi noderīgi semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan amatieriem, gan tiem, kas fotografē tikai savam ģimenes albumam. Specializētajos semināros augstas klases meistari sniegs noderīgu informāciju par kāzu, modes un portretu foto, atklās dažādus reklāmas fototrikus, iepazīstinās ar satura veidošanu foto un video bankām, kā arī aptvers citas noderīgas tēmas.

Seminārus un meistarklases vadīs Andrejs Zavadskis, Indriķis Stūrmanis, Andrejs Zemdega, Oļegs Zernovs, Vladimirs Svetlovs, Žanna Dubska u.c. Semināru un meistarklašu programma drīzumā tiks publicēta «Riga Photo Show 2014» mājaslapā «www.rigaphotoshow.lv».

Foto: publicitātes

Tāpat «Riga Photo Show» laikā būs skatāmas vairākas fotoizstādes - Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas 2014.gada fotogrāfiju izstāde, Lietuvas preses foto Gada balvas izstāde un Latvijas preses foto izstāde. Pirmo reizi «Riga Photo Show» būs izstādītas fotogrāfijas no Latvijas Fotogrāfijas muzeja izstādes «Darbs», kas uzņemtas laika posmā no 1920.gada līdz 1950.gadam un ir apliecinājums ne tikai latviešu darba spējām, bet arī dzīvespriekam un vitalitātei. Līdztekus šīm ekspozīcijām apmeklētājus priecēs arī citu žanru fotogrāfiju izstādes.

Izstādē būs iespēja uzzināt arī par labākajiem fotokursiem, fotoskolām un jaunākajām studiju iespējām.

«Riga Photo Show 2014» būs pārstāvēti tādi zīmoli kā «Canon», «Nikon», «Fujifilm», «Sony», «Pentax», «Leica», «Epson», «Broncolor», «Profoto», «Bowens», «Tamron», «GoPro», «Gitzo» u.c. Izstādē varēs redzēt arī karstākos tehnikas jaunumus tieši no pasaules vadošās fotoindustrijas izstādes «Photokina 2014».

«Riga Photo Show» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība «BT 1».

Vienlaikus Izstāžu centrā Ķīpsalā notiks trešā starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstāde un konference «Riga COMM 2014».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu