«Rādi, ko vari» skanēs vijole, ģitāras, dejos puiši un cirka mākslinieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

31. oktobrī pulkten 22.00 RīgaTv 24 talantu šova «Rādi, ko vari» 3. koncertā uz skatuves apliecināt savu spēkus cīņā par titulu «Latvijas talants 2014» kāps virtuoza vijolniece, mazas cirka mākslinieces, puišu deju grupa, kas sevi sauc par labāko Latvijā, 13 gadus vecs elektroģitāras meistars un, protams, dažādu stilu dziedātāji!

Šovakar talantus vērtēs dažādu jomu profesionāļi – aktrise, kas ilgus gadus ik vakaru TV skatītājus uzrunā ar «Ugunsgrēka» Zentiņas tēlu – Regīna Devīte, dziedātājs, kurš divas reizes pārstāvējis Latviju lielās Eirovīzijas finālā – karstasinīgais itālis Roberto Meloni un ģitāras meistars, kurš sadarbojies ar daudziem pazīstamiem mūziķiem, piedalījies daudzos muzikālos TV projektos un savulaik ieguvis 2. vietu Baltijas džeza ģitāristu konkursā - Mārcis Auziņš. Mārcis trešajā koncertā pārstāvēs «Cabaret La Luna» komandu. Jāatgādina, ka talantus visu šova laiku vērtē producents un režisors Viktors Runtulis un viņa «Cabaret» komanda, un talantiem šī ir iespēja cīnīties par vietu uz populārā «Cabaret» koncertuzveduma skatuves.

Arī trešajā koncertā Tv skatītājus un klātesošos priecēs īpašie viesi – šoreiz apburošais latviešu-franču duets «Viņš un Viņa» - Freds Ormēns un Ilze Lejiņa!

Pagājušajā koncertā «Rādi, ko vari» tika arī pie savas himnas – to, visiem šova dalībniekiem dāvināja otrā koncerta īpašais viesis mūziķis Andris Kivičs, kurš ir daudzu Latvijā populāru dziesmu autors. Dziesmas «Tieši tagad un te» pirmatskaņojums uz «Rādi, ko vari» talantu skatuves īpaši sagatavotā akustiskā versijā izskanēja autora izpildījumā.

RīgaTV 24 talantu šovs «Rādi, ko vari» ir Latvijā nebijusi iespēja katram talantam parādīt sevi televīzijā un saņemt profesionālas žūrijas vērtējumu, jo šovs notiek bez iepriekšējas atlases, līdz ar to katrs, kurš uzdrošināsies, vismaz reizi var nokļūt Tv prožektoru gaismā!

Jaunā RīgaTv 24 talantu šova «Rādi, ko vari» koncerti ik piektdienas vakaru pulksten 22.00 ir skatāmi gan Tv tiešraidē, gan klātienē – RīgaTv 24 studijā Blaumaņa ielā 32.

Nāc, pavadi jautri piektdienas vakaru un atbalsti klātienē talantus arī Tu!

Par muzikālo labsajūtu gādās dj Ebeats un labākam noskaņojumam darbosies bārs «On Air!»

Ieeja no pulksten 21.00 Bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu