Siguldas panorāmas rats tiks nodots metāllūžņos (38)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tā kā Siguldas panorāmas ratu saglabāt nevar, tas, visticamāk, tiks nodots metāllūžņos, atklāja SIA «Kūrnams» valdes priekšsēdētājs Valdis Leimanis.

Viņš gan vēl īsti nevar pateikt, kad panorāmas rats tiks demontēts, jo process tiks pārsūdzēts. Leimanis uzskata par nepamatotu pašvaldības lēmumu ratu demontēt, jo panorāmas rats ir sertificēts līdz pat nākamajam gadam.

Līdz šodienas plkst. 17 bija iespēja izbraukt ar Siguldas panorāmas ratu, tad tā darbība tiks pārtraukta.

Foto: LETA

Savukārt Siguldas novada pašvaldības izpilddirektore Jeļena Zarandija skaidroja, ka Siguldas novada pašvaldība publisku pieteikšanos uz zemesgabala Leona Paegles ielā 21 daļas nomu jaunas aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanas investīcijas ieceres realizācijai plāno izsludināt nākamajā gadā.

Izsludinot pieteikšanos, tiks precizētas nianses, bet jau šobrīd spēkā esošais Siguldas novada teritorijas plānojums nosaka, ka minētajā teritorijā jāīsteno aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanas investīcijas ieceres. Kādas tās būs, ir atkarīgs no uzņēmēju iesniegtajām idejām un piedāvājumiem.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu