Intars Busulis kopā ar bērnu kori iedegs lielāko Ziemassvētku egli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Populārais mūziķis Intars Busulis kopā ar SOS bērnu ciemata mazajiem iemītniekiem un bērnu vokālās studijas «Knīpas un knauķi» dalībniekiem trešdien, 12.novembrī pulksten 19.00 pie tirdzniecības kompleksa «Spice» ar dziesmu iedegs Latvijas lielāko Ziemassvētku egli, ko rotās 4272 dekoratīvās bumbiņas un 28 560 LED diodes.

Uz egles iedegšanu ieradīsies pats Ziemassvētku vecītis pajūgā, lai izvizinātu klātesošos bērnus, uzklausītu viņu dāvanu vēlmes, pacienātu ar saldumiem un karstiem dzērieniem, kā arī kopīgi fotografētos pie eglītes.

22,5 metrus augstā egle tiks iedegta neparastā veidā - ar dziesmas spēku. Jo skaļāk dziedās bērnu koris un citi apmeklētāj, jo spožāk iedegsies lampiņas. Kulminācijas brīdī egli ieskaus krāšņa gaismas izrāde. Pasākumā, kuru vadīs Māris Grigalis, īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem. Lielie un mazie fani varēs saņemt Intara Busuļa autogrāfu un nofotografēties kopā ar mūziķi.

Ar egles aizdegšanu tirdzniecības komplekss «Spice» aizsāk gada brīnišķīgāko posmu - gatavošanos Ziemassvētkiem. Šajā laikā tirdzniecības komplekss būs izgreznots ar moderniem gaismas elementiem un veikali būs īpaši parūpējušies par svētku dāvanu meklētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu